LG G7 ar putea sosi atât în varianta cu ecran OLED, cât și într-o versiune cu panou LCD (Zvon)

1.058 ori
<b>LG G7 ar putea sosi atât în varianta cu ecran OLED, cât și într-o versiune cu panou LCD (Zvon)</b>După cei ieri vedeam randări din partea producătorului de huse Olixar pentru flagship-ul LG G7, astăzi aflăm o veste interesantă la prima vedere. Aparent, sud-coreenii de la LG ar lua în calcul posibilitatea de a lansa două variante diferite pentru

Ultimele zile ne-au adus și leak-uri pentru smartphone-ul LG G7, chiar ieri sosind randări din partea producătorului de huse Olixar pentru acest model așteptat să debuteze undeva în perioada mai-iunie. Cât despre scăparea de astăzi, aflăm că firma sud-coreeană ar lua în calcul posibilitatea de lansare a dispozitivului în două variante diferite, una echipată cu ecran IPS LCD, iar o alta mai scumpă cu panou OLED.

Vestea vine la ceva timp de la zvonul prin care eram informați că LG are de gând să ofere ecran LCD pe noul flagship, asta cu scopul de a reduce costurile de producție și eventual prețul device-ului. Acum se merge pe altă idee, una mult mai atractivă pentru consumatori care vor avea posibilitatea de a alege dintre varianta potrivită pe seama bugetului avut sau a performanțelor vizate.

Telefonul ar urma să vină cu chipset Snapdragon 845, cu 4 sau 6 GB RAM și cu o cameră duală în partea din spate. Tot în spate se va afla și scanner-ul de amprente, iar la bază un port USB Type-C. Rămâne să vedem care va fi diferența de preț dintre varianta LCD și cea OLED, deși mă gândesc că nu va fi tocmai notabilă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×