iHunt Titan P11000 Pro: Design mamut, masiv, imens

194 ori
<b>iHunt Titan P11000 Pro: Design mamut, masiv, imens</b>iHunt Titan P11000 Pro e probabil singurul telefon care se poate scuza cu grosimea şi greutatea sa. Măsoară 14.65 mm în grosime şi cântăreşte 293 de grame, dar pe bună dreptate, pentru că are o baterie de 11.000 mAh.

iHunt Titan P11000 Pro e probabil singurul telefon care se poate scuza cu grosimea şi greutatea sa. Măsoară 14.65 mm în grosime şi cântăreşte 293 de grame, dar pe bună dreptate, pentru că are o baterie de 11.000 mAh.

Este şi lat şi lung, greu de mânuit cu o singură mână, dar doar aderent. Are un design la graniţa dintre fashion şi industrial. Zona camerei principale aduce cu un Vertu şi avem şi câteva şuruburi la vedere lateral şi în spate. Multe plăcute metalice au fost montate pe corpul acestui device. Este cu siguranţă dur şi robust şi cred că scapă cu brio la o scăpare din mână.

E foarte aderent şi spatele e acoperit cu o imitaţie de piele destul de reuşită. E clar un terminal de folosit cu 2 mâini, nu cu una. Are butoane comode şi un earpiece cu propriul accent metalic, care îi conferă personalitatea unei grile de automobil. Construcţia e perfectă şi materialele sunt metal şi plastic cauciucat.

E uriaş, dar solid şi bine gândit.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×