OnePlus 7 Pro: Design frosted, arată brici şi e construit premium

986 ori
<b>OnePlus 7 Pro: Design frosted, arată brici şi e construit premium</b>OnePlus-urile nu au fost chiar definiţia frumuseţii la primele generaţii, dar undeva pe la OnePlus X s-a aprins o scânteie estetică. Sincer să fiu OnePlus 6T a fost primul telefon din serie care mi s-a părut la fel de arătos ca flagship-urile rivale..

OnePlus-urile nu au fost chiar definiţia frumuseţii la primele generaţii, dar undeva pe la OnePlus X s-a aprins o scânteie estetică. Sincer să fiu OnePlus 6T a fost primul telefon din serie care mi s-a părut la fel de arătos ca flagship-urile rivale (poate un pic si generaţia OnePlus 5). Am apreciat ceramica şi nuanţa Thunder Purple in 2018. OnePlus 7 Pro continuă pe linia premium, ca materiale şi design.

Video-review OnePlus 7 Pro, secțiunea design

E vorba despre sticlă şi metal evident şi îmi menţin impresia că e un telefon gigantic, prea mare pentru mine. Sau poate au eu mâna prea mică, iar într-o mână de om cu înălţime de 1.90 sta mai bine. Dar hei am văzut fete cu Galaxy Note-uri în mânuţe, deci nimic nu te împiedică să iei paleta de ping pong. Mi-a plăcut că OnePlus a echilibrat mai multă greutate jos încât să tastezi mai comod pe tastatura virtuală.

E drăguţ şi look-ul spatelui din sticlă frosted, ca un geam aburit de maşină iarna şi prinzând lumina ceva mai difuz. Calitatea construcţiei este excelentă, aderenta este OK, dar uitaţi de utilizare cu o mână. Smartphone-ul cântăreşte 206 de grame şi măsoară 8.8 mm în talie. Mecanismul pop up al camerei este deja comun în ziua de azi şi are avantajul că e rezistent şi se retrage imediat dacă aţi scăpat telefonul.

Muchile ecranului sunt incredibil de subţiri în realitate versus randări şi imersivitatea ecranului e asigurată. E şi un pic de bărbie jos, dar nimic deranjant. Bifăm şi Gorilla Glass 5 în faţă şi spate, deşi mă mir că nu e Gorilla Glass 6. Nuanţele de culoare disponibile sunt Grey, Almond şi Nebula Blue, iar pe acesta din urmă îl avem noi. Păcat că lumea se sperie de lipsa de certificare IP68, care e doar o parafa, o ştampilă, care ar fi costat OnePlus bani.

De fapt telefonul rezista la apă şi praf, doar că nu are certificarea... Un device masiv, construit brici şi arătând ca o maşină sport nouă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×