ReÎncepe scandalul! Samsung blochează vânzările lui iPhone 4S În Franța și Italia (sau mai bine zis Încearcă)

1.638 ori
<b>ReÎncepe scandalul! Samsung blochează vânzările lui iPhone 4S În Franța și Italia (sau mai bine zis Încearcă)</b>Samsung pare a fi învățat de la cei mai buni (Apple), atunci când a decis să pornească blocarea vânzărilor lui iPhone 4S, când acesta nici nu s-a lansat încă în magazine. Deja demersurile au pornit în Franța și Italia și se pare că...

Samsung pare a fi învățat de la cei mai buni (Apple), atunci când a decis să pornească blocarea vânzărilor lui iPhone 4S, când acesta nici nu s-a lansat încă în magazine. Deja demersurile au pornit în Franța și Italia și se pare că războiul brevetelor continuă.

într-o declarație oficială citată de Reuters, compania sud-coreeana a confirmat că există două cereri de blocare a vânzărilor, una înaintată în Paris și una la Milano. Samsung afirma că noul terminal produs de compania din Cupertino încalca două brevete legate de standardul WCDMA pentru terminale 3G. Creatorului controversatului Galaxy Tab a promis că va intenta acțiuni legale și în alte țări, deci conflictul se va amplifica.

Nu ar fi exclus ca săptămâna viitoare să vedem Apple procedând la fel cu proaspăt anunțatul (pe 11 octombrie) Samsung Galaxy Nesus aka Nexus Prime, probabil ca măsură de răzbunare sau ca încă o bătălie din războiul brevetelor. Apple deocamdată nu a comentat pe seama acestor acuzații, dar sunt sigur că vor avea ceva interesant de spus, sau mai degrabă avocații lor o vor face.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×