iPhone 4S și componentele sale În detaliu

2.075 ori
<b>iPhone 4S și componentele sale În detaliu</b>Apple a reușit cu iPhone 4S ceea ce și-a propus. Numărul de precomenzi este concludent și nu discuțiile de pe bloguri. Au atins milestone-ul de peste 1 milion de precomenzi în 24 de ore. în SUA s-a epuizat și stocul disponibil la precomandă și...

Apple a reușit cu iPhone 4S ceea ce și-a propus. Numărul de precomenzi este concludent și nu discuțiile de pe bloguri. Au atins milestone-ul de peste 1 milion de precomenzi în 24 de ore. în SUA s-a epuizat și stocul disponibil la precomandă și aici mă refer la companiile de telefonie mobilă. în România va sosi în prima săptămână din noiembrie la magazine online în genul evomag.ro sau quickmobile.ro.

iFixit a pus mâna pe un iPhone 4S și ne arată componentele ultimului smartphone Apple. Presupun că deja știți de procesorul dual-core tactat la 800 MHz, 512 MB RAM, 16/ 32 sau 64 GB spațiu de stocare, bluetooth, cameră foto de 8 Megapixeli care filmează la 1080p.

A uimit în testele de benchmark unde și-a surclasat concurența de la mare distanță și în special pe Samsung Galaxy S II după cum ați putut citi aici.

iPhone 4S și componentele sale În detaliu

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×