Probleme cu iPhone 4 din nou: varianta alba nu este... destul de alba?!

3.044 ori
<b>Probleme cu iPhone 4 din nou: varianta alba nu este... destul de alba?!</b>Daca nu ati avut ocazia pana acum sa vedeti in magazine un iPhone 4 de culoare alba, ei bine avem si explicatia pentru aceasta lipsa. Cei de la Pocket Lint au avut ocazia sa intervieveze un domn misterios la New York, posesor al unui astfel de handset,...

Daca nu ati avut ocazia pana acum sa vedeti in magazine un iPhone 4 de culoare alba, ei bine avem si explicatia pentru aceasta lipsa. Cei de la Pocket Lint au avut ocazia sa intervieveze un domn misterios la New York, posesor al unui astfel de handset, iar motivul pentru care noile iPhone-uri albe nu sunt in magazine este unul ce tine de design.

Misterioasa sursa a celor de la Pocket Lint afirma ca Apple are ceva probleme cu nuanta de alb a butonului Home de pe noul iPhone, versus restul carcasei albe. Problema ar fi cauzata de distribuitorii din Asia, care ar fi gresit varianta de alb. Pana ce aceasta se va asorta pe placul perfectionistului Steve Jobs, doar angajatii Apple vor detine modele albe iPhone 4 100% finalizate.

Probleme cu iPhone 4 din nou: varianta alba nu este... destul de alba?!

De la sediul din Cupertino provine si modelul descoperit de Pocket Lint in mana domnului intervievat. Iata la ce poate duce obsesia lui Steve Jobs pentru perfectiune: intarzieri ale produselor si incompatibilitati de design, fie ele si minore... Se pare ca mai avem de asteptat pana sa vedem un iPhone 4 alb si in Romania.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×