Un clip oficial HTC scoate la iveală existența unui smartphone Vive VR; vedem și un alt material video cu HTC Ocean!

1.931 ori
<b>Un clip oficial HTC scoate la iveală existența unui smartphone Vive VR; vedem și un alt material video cu HTC Ocean!</b>Succesul ochelarilor HTC Vive VR pare a-i fi îndemnat pe taiwanezi să lucreze și la un smartphone axat pe funcții de realitate virtuală, terminal care se afișează chiar într-un clip oficial al companiei. În acest material video ce pare a ne prezenta un

Evan Blass a.k.a @evleaks ne aduce un video exclusiv astăzi, material realizat de către cei de la HTC în care pare a fi prezentat un program similar lui Moto Maker prin care utilizatorii vor putea customiza aproape în întregime carcasa unor viitoare smartphone-uri pe care taiwanezii le vor aduce pe piață. Vom putea alege de la materialul folosit pentru panoul spate, până la texturile dorite și desigur culoare.

HTC Vive

Dar asta nu este totul, pentru că acest clip dezvăluie și un smartphone misterios la final. Acesta pare a fi un telefon HTC Vive menit să aducă la pachet funcții VR și să funcționeze în tandem cu un headset portabil și un controller. Posibil să aflăm mai multe despre acest handset chiar pe data de 12 ianuarie când taiwanezii au pregătit un eveniment de presă. 

Aici este așteptat debutul oficial al smartphone-ului HTC Ocean, un terminal ce ar putea ajunge pe piață sub denumirea de HTC U Ultra. Vedem și un clip mai jos cu acest model care aduce o metodă inedită de interacțiune pe baza unor senzori touch plasați pe marginile laterale. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×