Samsung Galaxy J2 (2018) este menționat chiar pe site-ul oficial; apar randări și huse ale sale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.792 ori
<b>Samsung Galaxy J2 (2018) este menționat chiar pe site-ul oficial; apar randări și huse ale sale</b>În această săptămână sunt mari șanse ca smartphone-ul Samsung Galaxy J2 (2018) să debuteze oficial, un telefon care astăzi apare menționat chiar pe site-ul oficial al companiei. Tot aici sunt prezentate și randări ale produsului

Începutul acestui an ne va aduce și o lansare de telefon low-end din partea celor de la Samsung și anume cea a modelului intitulat Samsung Galaxy J2 (2018). Acesta a avut parte de câteva scăpări și astăzi vine un mega-leak de care se fac responsabili chiar sud-coreenii. Telefonul apare astfel menționat pe site-ul oficial și tot aici sunt postate randări reale ale sale, dar și câteva huse de protecție.

Fiind vorba despre un handset destinat celor cu buget restrâns, design-ul nu impresionează și nici pachetul hardware. Primim aici un ecran Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție de doar 960 x 540 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 425 și sistemul de operare Android 7.1 Nougat. Are o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED în spate și un senzor de 5 mpx pentru selfie-uri.

Samsung Galaxy J2 (2018) va costa în jur de 115 euro pe piața din Rusia și la această sumă mă aștept să vedem doar 1 sau 1.5 GB de RAM probabil. Doritorii vor putea alege dintre cele 4 variante de culoare puse la dispoziție, după cum urmează: negru, auriu, albastru și roz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×