Samsung Galaxy J2 (2018) este menționat chiar pe site-ul oficial; apar randări și huse ale sale

1.919 ori
<b>Samsung Galaxy J2 (2018) este menționat chiar pe site-ul oficial; apar randări și huse ale sale</b>În această săptămână sunt mari șanse ca smartphone-ul Samsung Galaxy J2 (2018) să debuteze oficial, un telefon care astăzi apare menționat chiar pe site-ul oficial al companiei. Tot aici sunt prezentate și randări ale produsului

Începutul acestui an ne va aduce și o lansare de telefon low-end din partea celor de la Samsung și anume cea a modelului intitulat Samsung Galaxy J2 (2018). Acesta a avut parte de câteva scăpări și astăzi vine un mega-leak de care se fac responsabili chiar sud-coreenii. Telefonul apare astfel menționat pe site-ul oficial și tot aici sunt postate randări reale ale sale, dar și câteva huse de protecție.

Fiind vorba despre un handset destinat celor cu buget restrâns, design-ul nu impresionează și nici pachetul hardware. Primim aici un ecran Super AMOLED de 5 inch cu rezoluție de doar 960 x 540 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 425 și sistemul de operare Android 7.1 Nougat. Are o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED în spate și un senzor de 5 mpx pentru selfie-uri.

Samsung Galaxy J2 (2018) va costa în jur de 115 euro pe piața din Rusia și la această sumă mă aștept să vedem doar 1 sau 1.5 GB de RAM probabil. Doritorii vor putea alege dintre cele 4 variante de culoare puse la dispoziție, după cum urmează: negru, auriu, albastru și roz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×