LG G6 listat în oferta Quickmobile.ro, iar preţul e mai mic decât cel anunțat pentru Coreea

4.402 ori
<b>LG G6 listat în oferta Quickmobile.ro, iar preţul e mai mic decât cel anunțat pentru Coreea</b>Proaspăt anunţat la MWC 2017, drept flagship LG pe anul curent, LG G6 a ajuns deja în oferta celor de la Quickmobile.ro. Retailerul vinde noul telefon la preţul de 3199 lei şi menţionează că livrările încep din luna curentă, martie.

Proaspăt anunţat la MWC 2017, drept flagship LG pe anul curent, LG G6 a ajuns deja în oferta celor de la Quickmobile.ro. Retailerul vinde noul telefon la preţul de 3.199 lei şi menţionează că livrările încep din luna curentă, martie. De remarcat și faptul că spre deosebire de Correa, unde el se va vinde cu 800$, QuickMobile l-a listat cu aproape 100 USD mai ieftin.

Disponibil pe argintiu, negru sau alb, noul venit schimba total cursul urmat de predecesor. Dispare modularitatea, se schimbă formatul de design şi LG intra într-o nouă epocă, cea a vizualizării imersive de conţinut. Aceasta se obţine datorită ecranului de 5.7 inch cu aspect 18:9 şi colţuri rotunjite. El ar urma să schimbe percepţia publicului în ce priveşte consumul video, mai ales că oferă şi suport pentru playback Dolby Vision HDR.

Pret LG G6 in Romania

Noul smartphone face şi trecerea la abordare "sandwich din sticlă", cu panou spate din acest material, dar şi panou frontal tot din sticlă. Între ele se află o ramă din aluminiu care cu siguranţă va fi pusă la încercare intens de către JerryRigEverything. Noul venit rezistă şi la apă şi praf, încă o noutate faţă de predecesor. În spate se află o cameră duală de 13 MP, dintre care şi una lentila wide de 126 de grade.

Senzorul principal are stabilizare optică şi focalizare automată, dar se pare că nu primim telemetru laser. Camera frontală are rezoluţie de 5 MP şi câmp de vizualizare de 100 de grade. Aşteptam cu mare curiozitate să testăm acest telefon, pe care îl puteți precomanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×