Elephone P25 propune o cameră selfie de 16 megapixeli, cameră principală de 21 de megapixeli si preţ accesibil

1.165 ori
<b>Elephone P25 propune o cameră selfie de 16 megapixeli, cameră principală de 21 de megapixeli si preţ accesibil</b>Încă un telefon Elephone se iveşte la orizont, de această dată un model axat pe selfie-uri şi în general pe camere de top. Vine cu o cameră principală de 21 MP, dar camera frontală e cea care iese în evidenţă prin rezoluţia de 16 MP.

Încă un telefon Elephone se iveşte la orizont, de această dată un model axat pe selfie-uri şi în general pe camere de top. Vine cu o cameră principală de 21 MP, dar camera frontală e cea care iese în evidenţă prin rezoluţia de 16 MP.

Elephone a oferit şi câteva teasere pentru acest smartphone nou, care va aduce acustica HiFi şi în general dotări high end. Dacă ne luăm după acest site care aparent şi vinde terminalul la suma de 199 dolari, el va propune şi 6 GB RAM şi procesor octa core. Va veni pe o nuanţă aurie, cu corp metalic rotunjit în spate şi cu scanner de amprente integrate în butonul Home frontal.

Elephone P25 rulează Android 7.0 Nougat, are 64 GB stocare şi ecran JDI Full HD de 5.5 inch. Dacă ne luăm după aceeaşi sursă, atunci camera principală va avea senzor de 21 de megapixeli, Sony IMX230, găsit şi pe Lenovo Vibe X3, Moto X Play sau Huawei Honor 7. Greutatea de 158 de grame e bună la diagonală de 5.5 inch.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×