MWC 2017: Sony Xperia XA1 hands-on - revine midranger-ul edge to edge, acum şi mai puternic (Video)

1.686 ori
<b>MWC 2017: Sony Xperia XA1 hands-on - revine midranger-ul edge to edge, acum şi mai puternic (Video)</b>Sony Xperia XA a făcut o impresie plăcută cu 2 săptămâni în urmă, atunci când l-am testat şi acum e momentul să vedem cum arată succesorul său. Sony Xperia XA1 a debutat la MWC 2017 şi cu această ocazie am realizat şi un hands on cu noul telefon.

Sony Xperia XA a făcut o impresie plăcută cu 2 săptămâni în urmă, atunci când l-am testat şi acum e momentul să vedem cum arată succesorul său. Sony Xperia XA1a debutat la MWC 2017 şi cu această ocazie am realizat şi un hands-on cu noul telefon. El păstrează abordarea edge to edge a predecesorului, dar face un upgrade de hardware.

În special camera primeşte o actualizare serioasă, făcând saltul de la un senzor de 13 megapixeli la unul de 23 de megapixeli. De această dată suportă şi captură video 4K, iar o altă noutate este procesorul Helio P20, operând în tandem cu 3 GB RAM. Xperia XA avea doar 2 GB RAM şi procesor Helio P10. Xperia XA1 are un design similar cu al predecesorului, ce implică o muchie de mari dimensiuni sus şi jos în zona frontală, dar lateral muchii aproape invizibile.

Suportul SteadyShot este o altă funcţie binevenită pe acest model midrange, oferind o stabilizare excelentă, chiar dacă probabil nu la nivelul unui flagship ca Xperia XZ sau XZ Premium. De menţionat că a fost păstrată aceeaşi cameră selfie de 8 MP a predecesorului şi nici de această dată nu primim scanner de amprente. În fata observăm şi prezenţa difuzoarelor stereo, sus , deasupra camerei frontale şi jos.

Revenim cu review pe cât de curând posibil!

Prezentare Sony Xperia XA1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×