Link Dream este o husă destinată lui Samsung Galaxy Note 5 ce vine cu baterie de 4000 mAh integrată; costă doar 13.07 dolari pe TomTop!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.545 ori
<b>Link Dream este o husă destinată lui Samsung Galaxy Note 5 ce vine cu baterie de 4000 mAh integrată; costă doar 13.07 dolari pe TomTop!</b>Găsim astăzi și ceva lichidări de stoc în oferta TomTop.com, printre ele numărându-se și husa Link Dream ce vine cu baterie de 4000 mAh integrată la pachet. E drept că dimensiunile telefonului cu această carcasă atașată cresc destul de mult, dar

În aceste zile cei de la TomTop.com desfășoară și o lichidare de stoc pentru produse ceva mai vechi, unul dintre acestea fiind și husa Link Dream cu baterie de 4000 mAh integrată la pachet. Accesoriul este destinat phablet-ului Samsung Galaxy Note 5 și odată atașat telefonului vom primi un extra de 4000 mAh la nivel de baterie, asta desigur cu prețul unui corp mai generos la capitolul grosime și greutate.

Link Dream 4000 mAh

Costă doar 13.07 dolari în această perioadă și aflați că aceasta cântărește 120 grame și măsoară 16 mm în grosime, cifre destul de serioase după cum menționam și mai sus. Totuși la această sumă și ținând cont de beneficiile oferite, parcă dimensiunile nu mai atârnă atât de mult în momentul achiziției.

Link Dream 4000 mAh

Husa este una destul de arătoasă și oferă decupaje pentru porturi, microfon și desigur pentru camera foto duală din spate. Se oferă și n buton power on/off și LED-uri pentru afișarea nivelului de încărcare. Pe lângă alimentarea telefonului atunci când bateria dispozitivului este în scădere, acest accesoriu va proteja și smartphone-ul de zgârieturi și chiar căzături ușoare.

O găsiți pe TomTop.com la suma de 13.07 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×