O randare detaliată a lui Samsung Galaxy Note 8 sosește astăzi prin intermediul @evleaks!

2.040 ori
<b>O randare detaliată a lui Samsung Galaxy Note 8 sosește astăzi prin intermediul @evleaks! </b>Așteptam de mult timp ca celebrul leaker Evan Blass să ne ofere ceva materiale cu Samsung Galaxy Note 8, lucru ce se întâmplă chiar astăzi când vedem o randare cu iz oficial. Din păcate, doar partea frontală ne este prezentată în vreme ce

UPDATE: Au trecut doar câteva momente de la publicarea articolului și iată-l pe @evleaks postând o randare nouă pentru Galaxy Note 8, aici fiind prezentată și partea din spate pe care doream să o vedem atât de mult. Apar două variante de culoare (auriu, negru) și vedem reprezentat alături și noul stylus S-Pen. Zona camerei foto parcă nu mai arată atât de rău precum în randări precedente, dar aceasta este o confirmare a faptului că scanner-ul de amprente rămâne în partea de sus.

Samsung Galaxy Note 8

Ultimele zile ne-au adus parcă mai multe leak-uri asociate lui Samsung Galaxy Note 8, phablet pe care îl așteptăm lansat oficial în data de 23 august odată cu evenimentul Unpacked din New York. Am aflat și posibila zi în care precomenzile ar putea începe și astăzi este momentul să admirăm cea mai detaliată randare a telefonului de până acum, material ce sosește chiar din partea celebrului leaker @evleaks.

Samsung Galaxy Note 8

Sunt mari șanse ca aceasta să fie chiar o imagine oficială și vedem aici doar partea frontală din păcate. Nu sunt multe lucruri de zis și asta pentru că panoul frontal este în mare parte identic celui de pe Galaxy S8 cu earpiece-ul, camera selfie și sistemul de autentificare pe bază de iris plasați în partea de sus și cu margini laterale curbate.

Încă nu știm exact cum va arăta zona din spate și în special camera duală, cu toate că unele leak-uri ne-au dezvăluit inevitabilul - acela că scanner-ul de amprente va fi poziționat tot în partea de sus lânga fereastra pentru cameră. Cum diagonala crește va fi chiar mai dificil de utilizat acest scanner de amprente..

Așteptăm și un stylus S-Pen de nouă generație aici, un procesor Snapdragon 835/836, 6 GB de RAM și o baterie de maxim 3500 mAh la interior!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×