Bateriile lui Samsung Galaxy Note 8 sunt fotografiate, au capacitate de 3300 mAh

1.708 ori
<b>Bateriile lui Samsung Galaxy Note 8 sunt fotografiate, au capacitate de 3300 mAh</b>Încep de acum și scăpările de componente destinate lui Samsung Galaxy Note, zi în care vedem prezentate în fotografii bateriile noului phablet. Pentru a se evita riscul unor eventuale explozii precum s-a întâmplat cu modelul anterior, Samsung alege

Intrăm în curând pe ultima sută de metri înainte de lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 şi ca atare scăpările au început să se intensifice şi să intre în detalii. Spre exemplu am aflat recent capacitatea bateriei phabletului şi anume 3300 mAh. Acum vedem şi cum arată bateria sa, în imaginea de mai jos.

Galaxy Note 8

Evan Blass confirmase deja această capacitate, cu 200 mAh mai mică decât cea de pe Note 7. Galaxy S8 oferă între timp o baterie de 3000 mAh, iar Galaxy S8+ una de 3500 mAh. Galaxy Note Fan Edition a înlocuit controversata baterie de 3500 mAh de pe Note 7 cu una de 3200 mAh, trecută prin multiple procedee de testare. Samsung Galaxy Note 8 e aşteptat să debuteze pe 23 august, în cadrul unui eveniment Unpacked la care sunt sigur că Samsung se va referi la ridicarea sa din cenuşa ca un Phoenix după scandalul exploziv asociat ultimului Note.

În ultimele zile am văzut design-ul final al lui Galaxy Note 8 confirmat de un poster, dar şi specificaţiile finale ale terminalului. Surprinzător de puţină importanţă este acordată stylusului şi camerei duale în scăpări. Spre exemplu despre stylus nu ştim aproape nimic, în vreme ce senzorii de 12 MP sunt cunoscuţi, dar nu cu garanţia dotărilor la nivel de 100%. Ştim că au deschidere F/1.7, stabilizare optică şi există perspectiva de zoom optic 2X şi lentilă wide.

Cât despre baterie, judecând strict după performanţa lui Galaxy S8 şi Galaxy S7, ar trebui ca Note 8 să ofere o durată de funcţionare îndelungată, sărind peste 12 ore la playback video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×