MWC 2017: Moto G5 hands-on - masiv, rotunjit, cu baterie înlăturabilă (Video)

1.484 ori
<b>MWC 2017: Moto G5 hands-on - masiv, rotunjit, cu baterie înlăturabilă (Video)</b>De-a lungul periplului pe la MWC 2017, ne-am oprit şi la standul Motorola pentru a luat contact cu noile modele Moto G5. Noul venit Motorola Moto G5 primeşte un hands on mai jos, dând impresia unui smartphone masiv, cu spate rotunjit, o muchie masivă şi..

De-a lungul periplului pe la MWC 2017, ne-am oprit şi la standul Motorola pentru a luat contact cu noile modele Moto G5. Noul venit Motorola Moto G5 primeşte un hands on mai jos, dând impresia unui smartphone masiv, cu spate rotunjit, o muchie masivă şi un scanner de amprente frontal care arată mai bine decât la Moto Z şi Moto G4 Plus.

Trebuie spus din start că la nivel estetic acest device nu e vreo Miss Univers. Are muchii groase, iar capacul din spate e fabricat din plastic şi e înlăturabil. E o raritate să vezi o baterie înlăturabila în ziua de azi, dar Moto G5 propune această abordare, ceea ce e un plus. Apreciem earpiece-ul generos şi rama metalică destul de groasă și solidă de pe acest handset.

Spatele uşor curbat ne scapă de protuberanta camerei, iar telefonul sta excelent în mână. G5 vine cu un ecran Full HD de 5 inch şi are un procesor Snapdragon 430 care îl pune în aceeaşi ligă cu popularul Nokia 6. Aduce şi 2 sau 3 GB RAM, LTE Categoria 4 şi vine cu o cameră de 13 megapixeli în spate. Va sosi pe piaţa în martie cu preţ de pornire de 199 euro.

Prezentare Motorola Moto G5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×