eMAG.ro preia fashiondays.ro pentru 2 miliarde de lei; Avem detalii despre fuziune

2.546 ori
<b>eMAG.ro preia fashiondays.ro pentru 2 miliarde de lei; Avem detalii despre fuziune</b>Una dintre cele mai importante tranzacţii din retail-ul online românesc a fost detaliată azi, eMAG.ro urmând să preia firmă din spatele fashiondays.ro. Astfel, Dante International, operatorul eMAG.ro va absorbi Fashion Days Shopping SRL, în urma unei..

Una dintre cele mai importante tranzacţii din retail-ul online românesc a fost detaliată azi, eMAG.ro urmând să preia firmă din spatele fashiondays.ro. Astfel, Dante International, operatorul eMAG.ro va absorbi Fashion Days Shopping SRL, în urma unei tranzacţii în valoare de 2 miliarde de lei.

Fuziunea se va petrece de la 1 iulie şi predicţiile sunt că va creşte eficienţa funcţionarii companiei. Produsele Fashion Days se vindeau deja pe eMAG.ro şi primele veşti despre tranzacţie apăreau încă din 2015. Tot atunci eMAG.ro intra în zona de fashion online şi dorea să dezvolte acel segment. În luna mai a anului trecut a fost aprobat transferul de acţiuni, fiind vândute peste 99.9% din acţiunile deţinute de grupul elveţian Fashion Days Group spre Dante International.

Preluarea a fost aprobată de Consiliul Concurenţei încă din toamnă lui 2015. Fashion Days avea afaceri anuale de peste 20 de milioane de euro, majoritatea clienţilor săi provenind din Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Braşov. Retailerul fashion opera în 9 state din Europa de Est. Fuziunea va permite o gestionare mai eficientă a businessului celor două companii şi o reducere a costurilor de administrare.

Platformele electronice ale magazinelor vor rămâne neschimbate deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×