Motorola One: Design diferit de ce ştiam de la seriile G, X, Z

607 ori
<b>Motorola One: Design diferit de ce ştiam de la seriile G, X, Z</b>Telefoanele Moto G6 au fost iconice în acest an, prin designul lor, în special pentru modul în care arata nuanţă de negru-albăstriu şi pentru camera duala din spate, cu acei zimţi. Moto X4 a făcut şi el senzaţie pentru felul în care prindea lumina, iar..

Telefoanele Moto G6 au fost iconice în acest an, prin designul lor, în special pentru modul în care arată nuanţa de negru-albăstriu şi pentru camera duală din spate, cu acei zimţi. Moto X4 a făcut şi el senzaţie pentru felul în care prindea lumina, iar telefoanele Moto Z nu au nevoie de nici o introducere, cunoscute pentru modularitatea lor. Motorola One vine cu un design diferit de normă, cu un spate acoperit cu sticlă complet reflectivă.

În general panoul din sticlă din spate deformează lumina şi imaginea reflectată, dar în acest caz e mai mult o oglindă, cum făcea Sony cu Xperia Z5 parcă. Într-un fel acesta pare un fel de succesor spiritual de Moto X4, iar camera aduce cu cea de iPhone X un pic. Avem şi o husă la pachet, dacă vreţi extra protecţie contra zgârieturilor şi extra aderenţă. Trebuie să recunosc că acesta este un telefon destul de alunecos, fără husă cel puţin.

Construcţia e cu siguranţă premium, iar handsetul măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte 162 de grame. Îl comparăm rapid cu un Huawei P20 Lite să zicem, care are 7.4 mm în grosime şi 145 grame în greutate, deci e teoretic greu, dar nu se simte asta în mână, fiind bine distribuite gramele. Muchiile sunt destul de groase, iar butoanele oferă un feedback OK. Utilizarea cu o singură mână nu e chiar lejeră, din cauza lăţimii şi lungimii handset-ului.

Îmi place spatele oglindă, dar parcă am mai văzut reţeta asta la Sony, oarecum şi ASUS şi camera la iPhone.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×