Motorola Moto G6 Play: OS, UI, aplicaţii curate şi aerisite

859 ori
<b>Motorola Moto G6 Play: OS, UI, aplicaţii curate şi aerisite</b>Motorola Moto G6 Play oferă fix aceeaşi experienţă software precum Moto G6 şi Moto G6 Plus. E vorba despre Android 8.0.0, curat şi aerisit, fără bloatware şi favorit la o actualizare foarte rapidă la Android 9.0 Pie.

Motorola Moto G6 Play oferă fix aceeaşi experienţă software precum Moto G6 şi Moto G6 Plus. E vorba despre Android 8.0.0, curat şi aerisit, fără bloatware şi favorit la o actualizare foarte rapidă la Android 9.0 Pie.

Experienţa este arhicunoscută, cu un feed Google pe cel mai din stânga homescreen şi widget-uri stock de pus pe homescreen-uri. Multitasking-ul se întâmpla prin acel carusel de aplicaţii deschise simultan, dar avem şi split screen, împărţind ecranul în două, pentru 2 aplicaţii folosite simultan. Cititorul de amprente se află aici în spate, sub camera, discret ascuns în acel logo Motorola, o idee mai bună decât a fi pe "buza" telefonului, în faţă ca la Moto G6 şi G6 Plus.

Motorola Moto G6 Play: OS, UI, aplicaţii curate şi aerisite

Cititorul este rapid şi precis la autentificare, deci nu avem nici o problemă la acest capitol. Cât despre aplicaţii, sunt doar 26 preinstalate, deci nu avem bloatware. Motorola nu şi-a impus vreo aplicaţie sau soluţie aici, poate doar în afară de secţiunea Moto. Acolo găsim Moto Key, cu care accesăm site-uri, servicii şi altele de gen prin scannerul de amprente.

Mai avem şi Moto Actions, cu gesturi speciale de control a navigării şi declanşării funcţiilor. Moto Display apare şi el pe lista cu funcţii stil Glance şi alte personalizări. Totul curat şi aerisit, fluid şi fără lag.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×