Motorola Moto G7 Plus: OS, UI, aplicaţii cu Android Pie, mai curat ca niciodată

Autor:  | Publicat în:  Motorola 849 ori
<b>Motorola Moto G7 Plus: OS, UI, aplicaţii cu Android Pie, mai curat ca niciodată</b>Motorola Moto G7 Plus păstrează tradiţia modelelor Moto G de a veni cu un Android curat şi aerisit, fără bloatware şi complicaţii. În acest caz avem Android Pie la posturi, pur şi curat. Pe cel mai din stânga homescreen găsim feed-ul Google, dar..

Motorola Moto G7 Plus păstrează tradiţia modelelor Moto G de a veni cu un Android curat şi aerisit, fără bloatware şi complicaţii. În acest caz avem Android Pie la posturi, pur şi curat. Pe cel mai din stânga homescreen găsim feed-ul Google, dar din păcate aici mai găsim şi multitasking-ul şi split screen-ul de pe Pixel 3, complicat prea mult şi eliminând caruselul în favoarea unor ferestre înşiruite orizontal.

Video-review Motorola Moto G7 Plus, secțiunea OS & UI & UX & APPS

Zic "din păcate" pentru că e şi acel buton "Back" contextual care mai mult încurcă. Din fericire, acesta fiind un Motorola, are acea soluţie elegantă cu "butonul pilulă", de care putem trage în dreapta sau stânga pentru a naviga şi chiar te înveţi repede cu acest control. Avem şi widget-uri stock, zona de notificări stock şi Quick Settings stock.

De securitate se ocupă o deblocare facială rapidă şi avem şi un cititor de amprente foarte precis şi rapid, în "gropita" din spatele telefonului. În Setări mi-a sărit în ochi doar Digital Wellbeing, acea funcţie care îţi spune dacă petreci prea mult timp în YouTube, Facebook şi alte aplicaţii de gen. Oprindu-ne asupra aplicaţiei Moto, aici am găsit Moto Actions, cu gesturi că "Lift to unlock", screenshot cu 3 degete şi navigare cu un buton.

Putem întoarce şi telefonul cu faţa în jos pentru Do Not Disturb, iar Moto Display îţi oferă un Peak Display, un fel de Glance cu care tragi cu ochiul la ce mai apare pe ecran, notificări, vreme, oră, dată când ecranul e oprit. Avem şi control vocal prin Moto Voice şi mai umblăm la Adaptive Battery şi Notification Dots.

Am numărat 31 de aplicaţii preinstalate, toate stock, cu nume ca Docs, Duo, Files, Google Lens, YouTube, Sheets sau Slides.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×