Sony a lansat un Walkman aniversar de 40 de ani, care imită look-ul modelelor cu caseta, dar e un player muzical digital

2.085 ori
<b>Sony a lansat un Walkman aniversar de 40 de ani, care imită look-ul modelelor cu caseta, dar e un player muzical digital</b>La începutul lunii iulie a acestui an scriam că legendarul Sony Walkman a împlinit 40 de ani. Cum un astfel de prag în istoria companiei japoneze nu putea trece fără a fi marcat cum trebuie, se pare că el este aniversat cu un Walkman special.

La începutul lunii iulie a acestui an scriam că legendarul Sony Walkmana împlinit 40 de ani. Cum un astfel de prag în istoria companiei japoneze nu putea trece fără a fi marcat cum trebuie, se pare că el este aniversat cu un Walkman special. Avem detalii despre el mai jos.

Se numeşte sony Walkman NW-A100TPS şi este un player muzical cu ecran tactil şi Android la bord. Are un design mignon, apropiat mai degrabă de o dimensiune de casetă decât de un Walkman clasic, dar carcasa sa imita perfect designul Walkman-urilor de pe vremuri. Are şi un afişaj cu o casetă animată care roteşte bandă pe măsură ce ascultaţi piesele.

Fiind un produs atât de special are şi preţ pe măsură: 440 de euro. Va sosi pe piaţa în noiembrie şi vestea bună e că are şi o versiune mai ieftină, fără acel boost de nostalgie, NW-A105. Acea varianta costă 350 de euro. Ambele au cam aceleaşi dotări: ecran de 3.6 inch cu rezoluţie HD, port USB-C pentru încărcare şi autonomie de 26 ore. Avem şi suport WiFi, dar şi player media care suporta fişiere PCM la calitate de 384 kHz şi 32 bit. Exista până şi upscaling pentru MP3-urile exagerat de comprimate, care încep să se audă ceva mai OK astfel.

În plus avem şi suport pentru fişiere FLAC, AIFF, DCD şi alte formaturi audio. Există şi Bluetooth aici pentru a conecta căşti wireless, plus butoane fizice laterale în stilul Walkman-ului vechi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×