Sony Xperia 5: Design îngust, comod, premium

626 ori
<b>Sony Xperia 5: Design îngust, comod, premium</b>Sony Xperia 5 este un Xperia 1 mai mic şi care vine pe nuanţe precum negru, roşu, albastru sau gri. Spatele său arată ca o oglindă, iar telefonul este fabricat din sticlă şi metal. Rama metalică este acoperită cu un strat glossy, probabil o vopsea..

Sony Xperia 5 este un Xperia 1 mai mic şi care vine pe nuanţe precum negru, roşu, albastru sau gri. Spatele său arată ca o oglindă, iar telefonul este fabricat din sticlă şi metal. Rama metalică este acoperită cu un strat glossy, probabil o vopsea specială.

Video-review Sony Xperia 5, secțiunea design

Cât despre ergonomie, sunt două aspecte aici: pe de o parte îţi poţi încolăci uşor degetele în jurul telefonului, pe de altă parte e super alunecos. Vă provoc să îl puneţi pe orice suprafaţă ca nu e înclinată la zero grade şi veţi vedea cum alunecă singur. Cum face şi al meu OnePlus 6T apropo, pe care îl simt ca un şarpe rece alunecând în pat uneori.

Revenind la Xperia 5, telefonul este arătos, arată ca un dispozitiv premium şi de la distanţă, dar spatele atrage ceva amprente. Măsoară 8.2 mm în talie şi cântăreşte 164 de grame, fiind unul dintre cele mai uşoare flagship-uri din 2019. E lucios şi îngust, iese în evidenţă într-o mare de telefoane care se imita. Butonul Power tot nu mi se pare aşa comod pus, dar parcă mă pot adapta la el mai bine decât la Xperia 1, pentru că nici telefonul nu mai e aşa lung.

Avem şi certificare IP68, pentru rezistenţa la apă şi praf. Un design polarizant, care îşi are cu siguranţă fanii săi.

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×