Huawei P30 Lite: Design albastru-mov-verde care va cuceri orice estet

957 ori
<b>Huawei P30 Lite: Design albastru-mov-verde care va cuceri orice estet</b>Oricât ar încerca alte companii să copieze Huawei, această firmă rămâne prima care a făcut cool gradientul pe carcasă unui smartphone. Preluând o parte din inspiraţia gamei P30, Huawei P30 Lite ne-a venit în teste fix în versiunea cea mai arătoasă..

Oricât ar încerca alte companii să copieze Huawei, această firmă rămâne prima care a făcut cool gradientul pe carcasă unui smartphone. Preluând o parte din inspiraţia gamei P30, Huawei P30 Lite ne-a venit în teste fix în versiunea cea mai arătoasă, Peacock Blue. E un albastru care în funcţie de cum îl priveşti devine mov, sau chiar verde.

Video-review Huawei P30 Lite, secțiunea design

Telefonul are sticlă în spate şi faţă, dar şi o ramă din plastic, care măsoară 7.4 mm în talie. Cântăreşte un rezonabil 159 de grame, acceptabil pentru o diagonală de 6.15 inch. Acest terminal e foarte arătos, mai arătos decât îi indică preţul şi stă comod în mână. Nu este alunecos, are un breton discret decupat în ecran pentru camera selfie şi butoanele răspund bine la apăsări.

Datorită nuanţei parcă nici grăsimea şi amprentele nu se mai văd aşa tare pe spate. E şi comod de utilizat cu o singură mână şi e ideal pentru publicul tânăr. Mi se pare mai sexy decât Samsung Galaxy A50 si cu feeling mai premium, pentru că atingi sticlă în spate, nu plastic. Nu pot garanta totuşi o rezistenţă ieşită din comun, având în vedere rama din plastic.

Nu are nici certificare IP68 în cazul în care vă întrebaţi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×