Xiaomi Mi 6 ar urma să debuteze pe 16 aprilie, conform unor noi zvonuri; Ar urma să vină cu procesor Snapdragon 835

2.002 ori
<b>Xiaomi Mi 6 ar urma să debuteze pe 16 aprilie, conform unor noi zvonuri; Ar urma să vină cu procesor Snapdragon 835</b>Xiaomi a lipsit de la MWC 2017, preferând să prezinte separat primul său procesor creat in house, Surge S1. El a debutat pe Xiaomi Mi 5c, probabil ultimul model derivat din flagship-ul de anul trecut. Acum ne pregătim pentru Xiaomi Mi 6, iar noul flagship

Xiaomi a lipsit de la MWC 2017, preferând să prezinte separat primul său procesor creat in house, Surge S1. El a debutat pe Xiaomi Mi 5c, probabil ultimul model derivat din flagship-ul de anul trecut. Acum ne pregătim pentru Xiaomi Mi 6, iar noul flagship primeşte şi o dată de lansare azi.

E vorba despre 16 aprilie, surse din China confirmând această dată, plus câteva detalii despre telefon. Noul venit ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon 835, ecran LCD de 5.2 inch cu sticlă 2.5D şi o variantă cu corp ceramic. Camera va fi în stilul celei de pe Xperia XZ Premium, dacă nu cumva chiar aceeaşi, în măsura în care Xiaomi a reuşit să obţină senzorul Sony cel nou.

Sursele mai afirmăXiaomi Mi 6 are preţ de pornire de 290 de dolari, iar varianta cea mai high end va ajunge la 365 dolari şi pune la bătaie 128 GB stocare, 6 GB RAM şi corp ceramic. Privim cu precauţie informaţiile, mai ales pe cea legată de procesor, ştiut fiind faptul că Samsung tine în şah mai toţi producătorii de telefoane cu acest chipset. Ei au lucrat la acest CPU şi au exclusivitatea în prima fază pentru Galaxy S8.

Data de lansare sună totuşi realizabilă, lăsându-i măcar 2 săptămâni de disponibilitate lui Galaxy S8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×