MWC 2019: Xiaomi Mi 9 prezentare hands-on: cu mâna pe cel mai glossy telefon de la MWC probabil (Video)

2.325 ori
<b>MWC 2019: Xiaomi Mi 9 prezentare hands-on: cu mâna pe cel mai glossy telefon de la MWC probabil (Video)</b>Xiaomi Mi 9 este primul flagship cu procesor Snapdragon 855 care ajunge în mâna cumpărătorilor. Am înţeles că unii norocoşi îşi primesc livrările în această săptămână. Terminalul era anunţat pe 20 februarie şi evident a fost expus la standul Xiaomi de la

Xiaomi Mi 9 este primul flagship cu procesor Snapdragon 855 care ajunge în mâna cumpărătorilor. Am înţeles că unii norocoşi îşi primesc livrările în această săptămână. Terminalul era anunţat pe 20 februarie şi evident a fost expus la standul Xiaomi de la MWC 2019. Acolo s-a aflat colegul Claudiu, oferindu-ne primele impresii despre device.

Ştiam că va fi un telefon glossy, prin prisma fotografiilor şi randărilor văzute, dar în realitate depăşeşte orice aşteptare. Cumva aminteşte de HTC U11, pentru că şi el prindea lumina în acelaşi mod excesiv şi aproape stroboscopic. Faţă de predecesor, telefonul vine cu un decupaj "picătură" sus şi nu acel breton lat la modă în 2018.

Are protecţie Gorilla Glass 6, cel mai puternic procesor Snapdragon la interior, adică Snapdragon 855 şi aduce şi o cameră tripla în spate, cu senzor principal de 48 MP cu deschidere F/1.8. Cel mai şocant aspect la acest device este preţul, în jur de 430 de euro pentru versiunea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare, ba chiar 395 de euro pentru varianta cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Stă excelent în mână pentru un device cu diagonală de 6.39 inch.

Vine cu Android Pie şi cel mai nou MIUI şi va avea clar nevoie de husă pentru a îl proteja de amprente şi eventual a îi mai lua din luciu. S-a dovedit deja excelent la benchmark-uri şi la gaming la 61 FPS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×