Motorola Moto Z3 Play primește randări din partea producătorilor de huse; Nu va avea jack audio

1.326 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play primește randări din partea producătorilor de huse; Nu va avea jack audio</b>În cursul zilei de ieri vedeam randări din partea producătorilor de huse pentru flagship-ul LG G7, iar acum este momentul să admirăm și câteva imagini de genul asociate unor carcase pentru Motorola Moto Z3 Play, smartphone mid-range așteptat

În vreme ce lansările de smartphone-uri Lenovo continuă în China, din partea companiei Motorola deținută de același grup Lenovo încă nu avem nici o noutate în acest an. Am aflat de curând faptul că la nivel de conducere s-a realizat o schimbare importantă, cea a președintelui și că noile dispozitive mobile ar urma să debuteze luna viitoare. Unul dintre acestea ar putea fi chiar Moto Z3 Play, telefon care astăzi bifează un leak.

Husa Moto Z3 Play

Vedem o serie de randări ce prezintă noul dispozitiv alături de huse care se găsesc deja la vânzare în China. Accesoriile de față confirmă trecerea la un panou cu aspect 18:9 pentru Moto Z3 Play și faptul că scanner-ul de amprente nu va mai fi amplasat frontal, ci pe ramă în lateral fix precum se întâmpla până acum pe anumite modele Sony Xperia.

În spate apare camera duală cu bliț dual integrată într-un modul circular cu zimți ce amintesc de Moto X4 și la bază descoperim acei pini magnetici ce permit atașarea de module speciale Moto Mods. Pe ecranul acestui smartphone din randare apare menționată data de 6 iunie, un indiciu ce ar putea face aluzie la data debutului comercial.

Posibil ca ecranul lui Moto Z3 Play să fie o unitate de 5.7 inch cu rezoluție FHD și ca la interior să vedem un procesor mid-range precum Snapdragon 660. Nu în ultimul rând vedem că jack-ul audio dispare și de pe acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×