Nokia 5.1 Plus: Design elegant, dar cam generic

605 ori
<b>Nokia 5.1 Plus: Design elegant, dar cam generic</b>Nokia 5.1 Plus adopta reţeta clasică de sticlă + metal, doar că ascunde metalul sub ceva ce pare a fi plastic, glossy şi alunecos. Este un telefon elegant la prima vedere, dar după câteva rotiri îţi dai seama că e mai degrabă generic.

Nokia 5.1 Plus adoptă reţeta clasică de sticlă + metal, doar că ascunde metalul sub ceva ce pare a fi plastic, glossy şi alunecos. Este un telefon elegant la prima vedere, dar după câteva rotiri îţi dai seama că e mai degrabă generic.

Este comod de utilizat cu o singură mână, dar eu insist că e şi puţin alunecos. Spatele atrage ceva grăsime şi amprente, deci aţi putea avea nevoie de o husă. Nokia 5.1 Plus măsoară 8.1 mm în grosime şi cântăreşte 160 de grame, ambele dimensiuni OK pentru un telefon midrange. 

Are sticlă 2.5D în faţă şi spate şi nu e chiar extrem de diferit de un Huawei Y sau P Lite, de aici şi faptul că îl numim "generic". Are construcţie solidă, butoanele au feedback OK, iar bretonul e bine ascuns din software, aşa că nici nu îţi dai seama că îl ai.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×