Nokia a fost cel mai popular brand de la MWC 2018 conform unui sondaj Twitter; Iată şi sondajul Mobilissimo.ro!

Autor:  | Publicat în:  Nokia  Sondaje 1.229 ori
<b>Nokia a fost cel mai popular brand de la MWC 2018 conform unui sondaj Twitter; Iată şi sondajul Mobilissimo.ro!</b>Descoperim astăzi faptul că în perioada târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, unul dintre cele mai populare branduri a fost chiar Nokia. Această afirmație vine ca urmare a unui studiu realizat de Twitter și Brandwatch

Cuvintele cheie sunt cele care definesc amploarea şi popularitatea unui fenomen, lucru care se aplică evident şi în cazul lui MWC 2018. În mod surprinzător Nokia e marele câştigător al evenimentului, conform unui sondaj Twitter. Avem propriile sondaje, care confirmă această descoperire.

Nokia

Twitter şi Brandwatch au monitorizat postările utilizatorilor şi au descoperit că Nokia a fost pe locul întâi ca menţiuni pe parcursul MWC. Pe locul 2 este Samsung, iar pe 3 Huawei. Google ocupă locul 4, iar Apple locul 5. La urma urmei brandul operat de HMD Global a lansat 5 telefoane în Barcelona, dintre care unul "banană" care a generat tone de meme-uri şi glume, dar şi două midrangere solide (Nokia 7 Plus şi Nokia 6 2018), plus un fashion phone Nokia 8 Sirocco Edition.

Nu uităm nici de Nokia 1, unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android din lume. V-am promis şi sondaje ale noastre, acolo unde Nokia a stat iarăşi foarte bine. Noi am preferat o abordare de gen "Yeah" sau "Meh", la sondajele postate pe Facebook. Publicul a ales prin vot pe grupul nostru.

Pentru Nokia 8 Sirocco un număr de 68 de oameni au zis Yeah şi doar 13 au zis Meh. Nokia 7 Plus a strâns 66 de Yeah-uri şi 12 Meh-uri, în vreme ce la un flagship nou ca Sony Xperia XZ2 părerile au fost mai degrabă negative, cu un total de 72 de Meh-uri şi doar 26 Yeah-uri. În mod şocant şi Samsung Galaxy S9/S9+ a strâns 89 de Meh-uri şi 43 de Yeah-uri pe grupul nostru. ASUS a stat OK cu un ZenFone 5 care a strâns 79 de Yeah şi 34 de Meh. Şi LG V30S ThinQ a fost pe bază de Meh-uri ca Xperia-urile, cu 50 de Meh şi 30 de Yeah.

Proporţia favorizează totuşi Nokia, care a strâns cele mai multe Yeah-uri. E greu să te lepezi de brandul cu care ai crescut, brand european şi foarte apreciat în România, se pare.

Nokia 8 Siroco

Nokia 8 Sirocco

Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus

Sony Xperia XZ2

Xperia XZ2

Samsung Galaxy S9/ S9+

Galaxy S9

LG V30S ThinQ

LG V30S ThinkQ

ASUS ZenFone 5/ 5z

Asus ZenFone 5

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×