Nota 4 pentru Huawei Mate 20X 5G pentru uşurinţa de reparare; Iată verdictul iFixit!

1.915 ori
<b>Nota 4 pentru Huawei Mate 20X 5G pentru uşurinţa de reparare; Iată verdictul iFixit!</b>iFixit a disecat multe telefoane în ultimii ani şi chiar a fost în centrul unei controverse cu disecţia lui Galaxy Fold. Acum îi vedem analizând interiorul unui telefon 5G, Huawei Mate 20X 5G şi aflăm cum stă acesta cu uşurinţa de reparare.

iFixit a disecat multe telefoane în ultimii ani şi chiar a fost în centrul unei controverse cu disecţia lui Galaxy Fold. Acum îi vedem analizând interiorul unui telefon 5G, Huawei Mate 20X 5G şi aflăm cum stă acesta cu uşurinţa de reparare. Spoiler: nu prea bine!

Huawei Mate 20X 5G este unul dintre primele telefoane 5G vândute în România şi îl găsiţi în oferta Vodafone şi Digi Mobil, de aici şi interesul nostru pentru el. Uriaşul terminal cu ecran de 7.2 inch vine cu o baterie pe măsură, de 5.000 mAh. Designul e similar cu al lui Huawei Mate 20 Pro, dar la scară mai mare. Asta înseamnă multă sticlă curbată şi ramă metalică.

Revenind la disecţia iFixit, vestea bună e că telefonul are multe componente modulare, care se pot înlocui independent de restul mecanismelor. În plus, bateria e uşor de accesat după înlăturarea capacului din spate şi a porţiunii mediane şi se scoate uşor, trăgând de acele "urechi" de plastic. Pe de altă parte totul este bine ţintuit cu şuruburi Philips, dar şi adeziv.

Cel mai mare neajuns e ca panoul din faţă şi cel din spate sunt lipite cu adeziv, deci reparaţiile sunt îngreunate. În plus, pentru a repara ecranul e nevoie să dezasamblezi tot telefonul. iFixit îi da nota 4 din 10 pentru uşurinţă de reparare acestui device. Măcar nu e nota 2, cum au primit unele terminale Apple sau chiar zero ca AirPods. iFixit a descoperit şi că avem două sisteme de răcire aici: o peliculă de grafen şi un sistem Vapor Chamber.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×