De Black Friday, OnePlus oferă extra accesorii cadou la achiziția lui OnePlus 6T

1.999 ori
<b>De Black Friday, OnePlus oferă extra accesorii cadou la achiziția lui OnePlus 6T</b>Deși cei de la OnePlus nu prea organizau campanii de Black Friday, iată că în acest an se schimbă lucrurile și avem parte de o promoție specială. Astfel, pe site-ul oneplus.net ce livrează gratuit și în România veți găsi în aceste zile o serie

Cu toate că de regulă cei de la OnePlus nu vin cu reduceri de Black Friday, iată că în acest an lucrurile se schimbă și avem parte de o campanie specială organizată pe oneplus.net. Așa cum v-am informat în ghidul de achiziție pentru OnePlus 6T, achiziția direct de pe site-ul producătorului implică și livrare gratis a telefonului, garanție, dar și faptul că nu avem de plătit extra taxe precum TVA și taxe vamale.

OnePlus 6T

Revenind la promoția de Black Friday aflați că OnePlus vine cu o serie de pachete speciale OnePlus 6T la care primiți cadou extra accesorii pentru prețul standard pe care îl plăteați oricum pe device. Aveți mai jos detalii despre pachetele puse în vânzare și trebuie menționat că firma chineză oferă reduceri și pentru accesorii de OnePlus 6T, OnePlus 6, ba chiar și OnePlus 5T.

OnePlus 6T

Pachete promo Black Friday:

  • OnePlus 6T (6 GB RAM + 128 GB stocare) + extra încărcător rapid și cablu USB-C cadou - 549 euro
  • OnePlus 6T (8 GB RAM + 128 GB stocare) + extra încărcător rapid și cablu USB-C cadou - 579 euro
  • OnePlus 6T (8 GB RAM + 256 GB stocare) + încărcător auto fast charge - 629 euro

OnePlus 6T

Dacă aveți în plan achiziția modelului de top, adică cel cu 8 GB RAM și 256 GB de stocare, aflați că veți primi cadou un încărcător auto rapid care în mod normal v-ar costa extra 15 euro în această perioadă. Vă amintim că prin achiziția lui OnePlus 6T folosind link-ul nostru veți primi un voucher de 20 euro pe care îl puteți folosi pentru a cumpăra accesorii pentru noul vostru telefon! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×