Orange Dive 71: OS, UI, aplicaţii fără extra-uri, ba chiar cu o experienţă mai Light unde e cazul

Autor:  | Publicat în:  Orange 888 ori
<b>Orange Dive 71: OS, UI, aplicaţii fără extra-uri, ba chiar cu o experienţă mai Light unde e cazul</b>Orange Dive 71 a făcut rabat la unele aspecte hardware, dar a venit cu Android Marshmallow la bord, nesacrificând şi software-ul se pare. Terminalul vine cu un Android 6.0 fără prea multe modificări, păstrând şi iconurile stock de exemplu.

Orange Dive 71 a făcut rabat la unele aspecte hardware, dar a venit cu Android Marshmallow la bord, nesacrificând şi software-ul se pare. Terminalul vine cu un Android 6.0 fără prea multe modificări, păstrând şi iconurile stock de exemplu.

Interfata grafica Orange Dive 71 (OS & UI)

Multitasking-ul e pe bază de carusel, iar dacă ţinem homescreen-ul apăsat, vom avea acces la wallpaper-uri, widget-uri (tot stock plus unele arătoase de baterie si WiFi) şi setări legate de homescreen. Spre exemplu putem trece la un Easy Homescreen cu toate aplicaţiile vitale şi shortcut-urile concentrate pe un singur ecran şi totul organizat în mod compact. Avem şi o multitudine de indicii şi tutoriale legat de fiecare aspect al utilizării handset-ului şi există şi multiple gesturi pe care le putem aplica aici, desenând simboluri pentru a porni aplicaţii.

Zona de notificări şi Quick Settings e stock, iar setările sunt cele de bază din Marshmallow fără nimic extra. Pe lista de aplicaţii preinstalate avem 35 de nume, cu 5 prea mult dacă mă întrebaţi pe mine, dar nu chiar la nivel de bloatware. Găsim aici şi Deezer, câteva jocuri şi WPS Office, care se ocupă de productivitate. Din nou, interfaţa e fluidă doar uneori, existând şi mostre de lag.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×