Preț și disponibilitate Xiaomi Mi Mix!

28.246 ori
<b>Preț și disponibilitate Xiaomi Mi Mix! </b>În urmă cu doar câteva zile cei de la Xiaomi au anunțat unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri ale anului 2016, model numit Xiaomi Mi Mix și prezentat în imaginea de mai jos. Acesta se face remarcat printr-un display edge-to-edge de 6.4 inch care

Cu doar câteva zile în urmă, mai precis pe data de 25 octombrie, compania chineză Xiaomi avea să dezvăluie unul dintre cele mai inedite smartphone-uri ale anului 2016, și anume modelul Mi MIX pe care vi l-am prezentat în cadrul unui articol ce poate fi accesat chiar de aici. Phablet-ul este de-a dreptul surprinzător prin display-ul său edge-to-edge de 6.4 inch ce ocupă 91.3% din întreaga suprafața a panoului frontal.

Xiaomi Mi Mix

Avem parte și de specificații high-end, și pe deasupra există și o variantă exclusivistă care include inserții din aur de 18k în carcasa din ceramică pe care telefonul o adoptă. Ei bine da, ceramica este materialul ales pentru fabricarea carcasei, dar și a butoanelor de volum și power. Cum amprentele vor fi o bătaie de cap, cei de la Xiaomi ne oferă la pachet și o husă din piele ce vine pe negru.

Totodată, după cum v-am informat anterior, handset-ul de față urmează a fi disponibil pe piața din China începând cu data de 4 noiembrie, așa că retailerii încep a lista deja produsul la precomandă. E drept că sumele afișate de către aceste magazine sunt ceva mai mari decât cele dezvăluite de către Xiaomi în cadrul evenimentului de presă, dar totuși plătim în cazul de față pentru un smartphone cu totul și cu totul deosebit.

 4 GB RAM + 128 GB stocare 6 GB RAM + 256 GB stocare 
Banggood711 eur582 eur
Coolicool699 eur595 eur
Cel.ro 3.949 lei
GearBest 565 eur
GeekBuying553 eur591 eur
MarketOnline 3.864 lei
QuickMobile3.692 lei (alb) 

În tabelul de mai sus aveți câteva dintre magazinele chineze ce listează produsul în regim de precomandă, cu mențiunea că livrările vor fi onorate abia din decembrie. Vă amintim că acest phablet vine cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, cu 4 sau 6GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă, și cu 128 sau 256 GB spațiu de stocare flash. Primim o cameră foto principală de 16 megapixeli, un scanner de amprente și cea mai recentă versiune MIUI bazată pe Android Marshmallow.

Xiaomi Mi Mix

UPDATE 1: Iată că astăzi cei de la QuickMobile listează la precomandă arătosul phablet Xiaomi Mi MIX, mai precis modelul de top cu inserții din aur de 18K, 6 GB memorie RAM și 256 GB de stocare flash. Acesta este afișat la un preț uriaș de 5.499 lei, preț care cel mai probabil are de-a face cu disponibilitatea scăzută a terminalului pe piața din China. Îl găsiți aici!

Xiaomi Mi MIX

UPDATE 2: QuickMobile listează de astăzi în ofertă și varianta pe alb a lui Xiaomi Mi MIX, telefon echipat cu 4 GB memorie RAM și cu 128 GB de stocare flash. Prețul a scăzut și el serios, fiind acum de 3.737 lei - o sumă cu mult mai interesantă decât prețul inițial de 5.499 lei pe care retailerul îl asociat variantei pe negru la precomandă!

UPDATE 13-04-2017: Puteți găsi acum prețurile actualizate pentru Xiaomi Mi Mix în tabelul de mai sus, fiind vorba atât despre listări din partea retailerilor chinezi, cât și de la cei de pe plan local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×