Xiaomi Mi MIX va debuta internaţional în curând în mod oficial

1.815 ori
<b>Xiaomi Mi MIX va debuta internaţional în curând în mod oficial</b>Veşti bune pentru cei care au apreciat designul ineditului Xiaomi Mi MIX anul trecut! Se pare că terminalul cu ecran edge to edge va debuta internaţional în perioada următoare, fiind lansat şi în afara Chinei în luna martie.

Veşti bune pentru cei care au apreciat designul ineditului Xiaomi Mi MIX anul trecut! Se pare că terminalul cu ecran edge to edge va debuta internaţional în perioada următoare, fiind lansat şi în afara Chinei în luna martie.

Deocamdată a fost confirmat pentru debut în Emiratele Arabe Unite, unde va costa în jur de 815 de dolari. De asemenea telefonul e trecut cu "Coming Soon" pe site-ul oficial Xiaomi şi pentru zonele Orientului Mijlociu şi Africa. Între timp Xiaomi lucrează cu designerul francez Philippe Starck la un succesor pentru acest smartphone şi a lansat şi o variantă albă la CES 2017.

Xiaomi Mi MIX a debutat în noiembrie 2016, cu un ecran de 6.4 inch cu muchii aproape inexistente sus şi lateral. Foloseşte un procesor Snapdragon 821, 6 GB RAM şi o cameră de 16 megapixeli, iar la bord se afla şi o baterie de 4.400 mAh. Spatele este din material ceramic si arata spectaculos. Difuzorul pentru convorbiri a fost înlocuit de un sistem pe bază de transmitere a sunetului prin vibraţii în craniul uman.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×