Prezentare huse Samsung Galaxy A9 (2018) + giveaway: huse Cubz, accesorii robuste şi Dux Ducis (Video)

1.652 ori
<b>Prezentare huse Samsung Galaxy A9 (2018) + giveaway: huse Cubz, accesorii robuste şi Dux Ducis (Video)</b>Probabil aţi remarcat că în ultima vreme v-am prezentat multiple huse şi accesorii pentru cele mai în vogă telefoane mobile, cu modele ca Xperia XZ3, iPhone XS Max, LG G7 ThinQ şi Huawei Mate 20 Pro vizate. Nu uităm nici

Probabil aţi remarcat că în ultima vreme v-am prezentat multiple huse şi accesorii pentru cele mai în vogă telefoane mobile, cu modele ca Xperia XZ3, iPhone XS Max, LG G7 ThinQ şi Huawei Mate 20 Pro vizate. Nu uităm nici de celebrul telefon cu 4 camere, Samsung Galaxy A9 (2018), pentru care am prezentat 3 huse de la Mobiledirect.ro. E vorba despre două modele Cubz şi unul Dux Ducis, pe care le detaliem mai jos.

Reţineţi că toate pot fi câştigate de către voi, cititorii prin giveaway şi avem toate detaliile aici. Acum hai să vedem ce oferă husele:

1. Husă CUBZ Series Carbon Grey

Husă CUBZ Series Carbon Grey

Începem cu o husă CUBZ Series Carbon Grey, care costă 27 lei la Mobiledirect.ro. Este o husă din gel TPU cu o textură din fibră de carbon. Are şi un decupaj generos pentru cele 4 camere din spate şi este o husă foarte subţire şi uşoară. Are protecţie la impact şi aderenţa crescută. Toate decupajele pentru porturi sunt precise şi avem acoperire perfectă pentru butoane.

Gelul este moale şi se mulează perfect. Nici nu se deformează în timp. Îmi place cum se combină negrul cu acel albastru din spate.

2. Husă rugged Shield Blue CUBZ

Husă rugged Shield Blue CUBZ

Trecem la un model cu adevărat robust de husă, tot marca CUBZ. Acesta costă 27 de lei şi are o serie de "zimţi" speciali care subliniază grosimea sa extra, pentru protecţie. Este compusă dintr-o parte interioară din silicon şi o parte exterioară din plastic tare (ABS).

Partea interioară din silicon are rolul de a absorbi şocurile şi vibraţiile, iar cea exterioară din plastic apără telefonul de zgârieturi şi căzături. Este un material destul de tare şi decupajele sunt totuşi generoase aici. Aderența este crescută de acele protuberanţe menţionate ca "zimţi" mai sus. O husă bună de scandal.

3. Husă DUX DUCIS Book Type Rose

Dux Ducis este un brand care produce huse mai degrabă de lux, decât unele clasice, doar protectoare şi atât. În acest caz avem o husă Book Type, care costă în jur de 35-37 de lei. Are un buzunar special pentru carduri la interior şi un soi de suport/kickstand. De fapt se pliază o parte din husă şi are rol de suport pentru a propti telefonul la o vizionare de film să zicem.

E fabricată din piele PU şi gel moale, servind atât pentru a proteja de căzături, cât şi de zgârieturi şi alte contacte dure. Toate orificiile sunt forate cu mare atenţie şi nu are vreun miros neplăcut cum se mai intamplă la huse Book Type. Aderența e foarte bună şi telefonul e protejat pe toate laturile.

Video-prezentare huse Samsung Galaxy A9 (2018)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×