Prezentare huse iPhone XR + giveaway: accesorii Nillkin, UAG, Spigen, CUBZ (Huse Mobiledirect.ro)

1.368 ori
<b>Prezentare huse iPhone XR + giveaway: accesorii Nillkin, UAG, Spigen, CUBZ (Huse Mobiledirect.ro)</b>iPhone XR a trecut pe la noi la final de an 2018 şi a făcut o impresie excelentă. Nu am vrut totuşi ca acea carcasă roşie glossy să se murdărească, aşa că am probat câteva huse şi accesorii pe acest smartphone

iPhone XR a trecut pe la noi la final de an 2018 şi a făcut o impresie excelentă. Nu am vrut totuşi ca acea carcasă roşie glossy să se murdărească, aşa că am probat câteva huse şi accesorii pe acest smartphone. E vorba despre modele de huse de la Mobiledirect.ro, de la mărci reputate ca UAG, Nillkin, Spigen sau Cubz. Am avut un munte de produse şi le-am selectat pe cele mai interesante pentru voi. Evident se lasă şi cu giveaway.

Prezentare video Huse iPhone XR de la Mobiledirect:

Iată accesoriile mai interesante:

1. UAG Plyo Glacier

UAG Plyo Glacier

Mi-a furat ochii aceasta husă prin albastrul viu al său. Costă 137 lei la Mobiledirect.ro şi este un model hibrid realizat din TPU şi policarbonat. Oferă o protecţie bună la şocuri şi are certificarea militară US Army MIL-STD 810G-516.6. Partea interioară din TPU va absorbi şocurile şi vibraţiile şi cea exterioară din plastic apară telefonul de zgârieturi şi căzături.

Are greutate scăzută şi toate decupajele sunt la posturi. În plus are şi colţuri protejate special şi are o reţea de celule goale pentru amortizare, prinzând perne de aer.

2. Husă VRS Design piele naturală

Husă VRS Design piele naturală

Trecem la ceva mai elegant, o husă din piele naturală premium de un albastru închis. Costă 121 lei şi este din categoria Book Type. Are buzunare speciale pentru carduri şi cartele (3 la număr) şi chiar am folosit acest accesoriu, când am luat telefonul cu mine în Franţa. A avut aderență excelentă, a fost comod de purtat peste tot şi a protejat telefonul de uzură şi zgârieturi.

3. Husă CUBZ Magnetic Finger Ring Black/Blue

Husă CUBZ Magnetic Finger Ring Black/Blue

Iată-ne şi cu un accesoriu ceva mai accesibil ca preţ, o husă din gel TPU cu textură mată pentru iPhone XR. Se remarcă prin acel inel albastru din spate, care te ajută să ţii telefonul mai bine pentru a face un selfie sau să îl ţii mai bine când ai de gând să îl utilizezi ore bune. Costă doar 27 lei şi inelul poate avea şi rol de kickstand pentru vizionare video îndelungată în landscape.

Puteţi prinde inelul telefonului şi de suporţi auto magnetici. A se remarca şi marginile înalte care protejează ecranul în cazul în care telefonul cade cu faţa în jos.

4. Husă Nillkin Qin Black

Husă Nillkin Qin Black

Iarăşi cu ceva mai elegant, o husă Nillkin Qin, tot Book Type şi care costă doar 40 lei. Este comodă, are buzunar pentru carduri şi este realizată din piele ecologică. Protejează toate laturile, fața şi spatele telefonului şi adăugă doar 4 mm grosime în plus. Aderența este excelentă şi se clipseaza foarte uşor pe telefon.

5. Husă SPIGEN

Husă SPIGEN

Prima impresie despre această husă e că transformă spatele telefonului în ceva care aduce cu iPhone 3GS. Am multă nostalgie pentru acel device, el fiind primul meu iPhone. Husa costă 75 lei şi are avantajul unui kicsktand în spate, care vă permite să puneţi telefonul în mod landscape pe masă pentru o vizionare ideală de filme.

Spatele accesoriului este din plastic rgiid, iar la interior avem gel moale. Protejează contra şocurilor şi are certificare la standard MIL STD 810G 516.6, pentru protecţia la căzături de la distanţă maximă de 1.2 metri. Nu ştirbeşte cu nimic designul telefonului şi are şi decupaj pentru a avea logo-ul cu mărul vizibil.

6. Husă SPIGEN Neo Hybrid Satin Silver

Husă SPIGEN Neo Hybrid Satin Silver

Încă un model Spigen pe care l-am apreciat este acesta, cu un look ceva mai SF, mai robotic. Costă 76 lei şi are o textură satinată la atingere. Spatele este fabricat din gel TPU moale, iar marginile din plastic tare metalizat. Şi aici avem certificare militară MIL STD 810G 516.6, pentru protecţie la căzături de la distanţă de până la 1.2 metri.

Aderența este bună, ergonomia crescută şi avem şi protecţii speciale pentru colţuri şi decupaje pentru toate butoanele, porturile şi camere. Avem şi muchii mai înalte laterale pentru a apăra ecranul, iar accesoriul adăugă doar 2 mm la grosimea telefonului.

Iată cum puteţi participa la giveaway:

Trebuie să daţi un comentariu la acest articol prin care faceţi dovada că deţineţi un iPhone XR (foto cu telefonul şi site-ul Mobilissimo.ro pe ecran). Veţi prim câte o husă la alegere, în funcţie de data postării, pe principiul "primul venit, primul servit". Comentariu trebuie să includă cuvântul "Mobiledirect" inclus într-o propoziţie şi fotografia respectiva.

Husa o primiţi gratuit, dar va trebui să plătiţi transportul prin curier (~15 - 20 lei).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×