Protruly D7 costă acum sub 1.000 lei pe iHunt.ro! Telefon ce aduce cameră foto/video 360 grade

Autor:  | Publicat în:  iHunt 2.194 ori
<b>Protruly D7 costă acum sub 1.000 lei pe iHunt.ro! Telefon ce aduce cameră foto/video 360 grade</b>În aceste zile retailerul autohton iHunt.ro organizează o nouă campanie de reduceri și printre ofertele de aici îl avem și pe Protruly D7, telefon ce aduce cameră foto/video 360 grade. Prețul este de sub 1.000 lei și veți avea de-a face

Dacă vreți să vă impresionați prietenii în această vară, atunci un telefon echipat cu o cameră 360 grade poate fi ceea ce căutați, mai ales că prețul unui asemenea dispozitiv nu este deloc rău. Un exemplu bun de luat în calcul este modelul Protruly D7 pe care retailerul autohton iHunt.ro îl vinde în aceste zile pentru suma de doar 995 lei, preț la care de regulă găsim smartphone-uri mid-range fără nimic special.

Protruly D7

Protruly D7 este în schimb foarte special și asta grație camerei sale 360 grade din partea de sus, cameră ce poate atât fotografia în format 360 grade, cât și filma în acest mod. Ulterior conținutul poate fi urcat pe rețele de socializare, sau pentru o experiență desăvârșită ideal este să îl vedeți pe un headset de realitate virtuală.

Protruly D7

Din punct de vedere al dotărilor, acest telefon se livrează cu un ecran Full HD de 5.5 inch ce adoptă tehnologie AMOLED, cu un procesor deca-core MediaTek Helio X27 și cu 3 GB de RAM + 32 GB de stocare. Oferă și slot microSD, conectivitate 4G LTE, respectiv o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED și autofocus în partea din spate.

Senzorul secundar este unul de 8 megapixeli și ambele soluții menționate aici pot filma și fotografia la 360 grade. O baterie de 3650 mAh completează lista de dotări și aflați că telefonul vine pe auriu. Poate fi achiziționat la suma de 995 lei de pe iHunt.ro, retailer ce desfășoară și o campanie specială de 1 iunie ce poate fi consultată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×