Apple are în pregătire 4 noi modele iPhone pentru acest an, dar numai 3 vor ajunge la vânzare

1.452 ori
<b>Apple are în pregătire 4 noi modele iPhone pentru acest an, dar numai 3 vor ajunge la vânzare</b>O nouă veste referitoare la terminalele iPhone pregătite de Apple în acest an ajunge astăzi în online, aceea că firma din Cupertino are în pregătire chiar 4 modele noi de iPhone. Dintr-un motiv sau altul numai 3 dintre acestea vor ajunge la vânzare

În ultima vreme am tot auzit că Apple va lansa atât modele iPhone cu panou LCD, cât şi OLED în acest an. E deja clar faptul că vom vedea un iPhone X Plus, dar celelalte modele rămân înconjurate de mister. Azi, mulţumită celor de la Digitimes aflăm câteva detalii despre planurile Apple pentru viitorul apropiat.

Se pare că firma din Cupertino ar fi proiectat 4 modele iPhone de generaţie următoare:

  • un telefon cu ecran LCD de 5.7 - 5.8 inch
  • un telefon cu ecran LCD de 6 - 6.1 inch
  • un telefon cu ecran OLED de 6 - 6.1 inch
  • un telefon cu eran OLED de 6.4 - 6.5 inch

Toate aceste date provin de la Luke Lin, senior analyst la Digitimes Research. Cel mai probabil totuşi vom vedea doar 3 iPhone-uri noi în 2018 şi anume două cu ecran LCD, urmaşii lui iPhone 8 şi 8 Plus, dar şi un iPhone X Plus cu panou OLED de până la 6.5 inch. În prima fază Apple ar if dorit să lanseze două telefoane cu panouri OLED şi un iPhone de 6 inch cu ecran LCD.

Probabil că producţia de panouri nu a fost totuşi suficientă, de aici decizia de a oferi două modele LCD şi un OLED. Toate terminalele noi vor avea încărcare wireless şi detectare 3D, adică Face ID probabil. Un aşa numit iPhone SE 2018 e în continuare în cărţi, urmând să debuteze în mai sau iunie, declară acelaşi analist. Acela va veni fără Face ID, dar va avea încărcare wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×