Predicţiile pentru livrările de modele iPhone din 2018 revizuite de experţii JP Morgan

789 ori
<b>Predicţiile pentru livrările de modele iPhone din 2018 revizuite de experţii JP Morgan</b>Experții de la JP Morgan revin astăzi cu o predicție actualizată pentru livrările de modele iPhone pentru 2018. Din noile informații puse la dispoziție aflăm că în acest an gigantul din Cupertino ar putea ajunge la livrarea unui număr mai mic de

În ultima vreme am auzit numai veşti bune legate de Apple, cifre pozitive de vânzări pentru 2017 şi optimism pentru 2018. Azi aflăm că JP Morgan şi-a revizuit predicţiile cu privire la livrările de unităţi iPhone în anul curent.

Acum experţii prezic un an mai slab pentru Apple decât se aşteptau în prima fază. Deocamdată iau în calcul cererea pentru smartphone-uri, care e mai scăzută la începutul lui 2018. Cu această ocazie au fost reduse estimările atât pentru trimestrul întâi, cât şi pentru T2 şi întregul an. Toate aceste speculaţii şi analize nu se fac în eter, experţii având acces la datele furnizorilor de componente şi marketerilor de top, care pot prezice trenduri şi cu ani în avans.

Sursele din Asia se aşteaptă ca producţia de modele iPhone să ajungă pe undeva pe la 55 de milioane de unităţi în această primăvară. Cea din perioada verii ar trebui să scadă la 45 de milioane. Practic revizuirile sunt cu 5 milioane în jos pentru fiecare categorie. JP Morgan a redus şi predicţiile pentru veniturile anuale ale partenerilor Apple Knowles şi Skyworks Solutions.

Aceiaşi analişti sunt convinşi că iPhone X va avea livrări scăzute cu 50% în perioada următoare faţă de perioada sărbătorilor de iarnă. În mod inedit se anticipează şi dispariţia lui iPhone X din oferta Apple atunci când apare urmaşul său şi telefonul nu va primi tradiţionalul discount la un an după debut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×