Iată cum ar putea arăta scannerul de amprente integrat în ecranul lui Galaxy Note 9 (Brevet)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 801 ori
<b>Iată cum ar putea arăta scannerul de amprente integrat în ecranul lui Galaxy Note 9 (Brevet)</b>Prin intermediul unui brevet ajuns online de curând vedem astăzi cum ar putea arăta scanner-ul de amprente integrat în ecranul phablet-ului Samsung Galaxy Note 9. Așa cum bine știți, telefonul de față are debutul programat pentru sfârșitul verii

Plouă cu brevete în ultima vreme, în special cele Samsung, iar de această dată ne oprim asupra unuia care ne oferă o privire asupra modului în care scannerul de amprente ar putea fi integrat în panoul de ecran de pe Galaxy Note 9.

Brevet Note 9

Cum Galaxy S9 are în proporţie de 99.9% scannerul de amprente integrat în spate, premiera unui senzor de gen în ecran e rezervată pentru Note 9, cel puţin în portofoliul Samsung. Premieră în universul Android a avut-o deja Vivo cu al său model X20 Plus UD. Auzisem că Note 9 va avea o dotare de acest gen încă de toamna trecută, deci nu ne declarăm surprinşi.

Avem totuşi nelămuriri şi întrebări, precum curiozitatea faţă de zona în care vom putea pune degetul pentru autenficare: doar acolo unde este butonul Home virtual, sau oriunde pe ecran? Judecând după brevetul/schiţa de mai sus, observăm că senzorul se află cam în zona butonului Home virtual, în ecran. Mecanismul are formatul acela oval familiar deja pe atât de multe telefoane mobile.

Acest tip de tehnologie ne pune pe gânduri şi cu privire la un nou Touch ID de la Apple, revenit pe iPhone în această formă. Mai e totuşi până acolo şi aşteptam să vedem şi alte modele comerciale în afară de cel Vivo şi mai ales să avem teste de precizie şi viteza de deblocare. Pe Note 9 îl aşteptăm cel devreme la final de vară şi cel târziu la IFA 2018, cu un stylus care va aduce noi gesturi de control, îmbinate cu inputul pe bază de deget.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×