Butonul special Alert Slider de pe OnePlus 6 va controla şi focalizarea camerei, potrivit unui nou teaser

1.645 ori
<b>Butonul special Alert Slider de pe OnePlus 6 va controla şi focalizarea camerei, potrivit unui nou teaser</b>Ne aflăm într-o perioadă în care teaserele pentru OnePlus 6 se înmulțesc, semn că în acest an firma chineză are de gând să aducă mai devreme pe piață noul flagship. Cel mai nou material de acest tip face referire la faptul că terminalul

OnePlus continuă să ne dea cu pipeta informaţii despre OnePlus 6, de această dată referindu-se la butonul Alert Slider lateral. Până acum el permitea trecerea telefonului în mod Silenţios sau Do Not Disturb, iar acum va avea un rol în funcţionarea camerei, se pare.

Cel mai nou teaser OnePlus pare să indice faptul că butonul respectiv va permite utilizarea butonului cu 3 pozitii pentru a focaliza camera la fotografiere. Până acum controla doar Sound Settings, DND şi Silence, cu cele 3 poziţii ale sale. În ziua de azi foarte puţine companii mai oferă butoane fizice pentru cameră, iar Sony e primul nume care vine în minte. Din păcate butoanele lor de cameră sunt mereu prea mici şi incomode de apăsat.

OnePlus 6

Pe de altă parte un buton în două trepte care îţi permite să focalizezi ca lumea e binevenit pe smartphone-uri. Mă gândesc că pe OnePlus 6 având un buton care nu se apasa ci "glisează" într-o fantă limitată ne va ajuta să focalizăm mai degrabă la Bokeh cumva, alternând între focalizarea aproape şi departe să zicem. OnePlus 6 a tot primit teasere în ultima vreme, semn că ne apropiem de debutul său oficial.

Ar putea sosi chiar la finalul acestei luni din ce am înţeles, sau cel târziu în mai. Ar trebui să aibă 8 GB RAM, până la 256 GB stocare şi procesor Qualcomm Snapdragon 845. Vine şi cu o cameră duală în spate şi se vehiculează un preţ de 799 dolari. Decupajul e deja arhicunoscut si confirmat. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×