Razer Phone 2: OS, UI, aplicaţii cu Oreo actualizat la Pie + Nova Launcher

631 ori
<b>Razer Phone 2: OS, UI, aplicaţii cu Oreo actualizat la Pie + Nova Launcher</b>Razer Phone 2 este un telefon al metamorfozelor. A debutat cu Android Oreo, a fost actualizat la Android Pie şi vine cu Nova Launcher preinstalat, cu o tonă de opţiuni de personalizare. Mulţumită ecranului de 120 Hz, navigarea în meniuri şi în general..

Razer Phone 2 este un telefon al metamorfozelor. A debutat cu Android Oreo, a fost actualizat la Android Pie şi vine cu Nova Launcher preinstalat, cu o tonă de opţiuni de personalizare. Mulţumită ecranului de 120 Hz, navigarea în meniuri şi în general interfaţa e super fluidă.

Video-review Razer Phone 2, secțiunea OS & UI & UX & APPS

Multitasking-ul e cam old school, pe bază de scroll orizontal cu ferestre şi avem şi split screen, evident. Widget-urile sunt stock, iar cine vrea să schimbe lookul interfeţei are la dispoziţie un Theme Store doldora de teme. Puteţi umbla la orice, iconuri, foldere, aranjare de itemuri, culori, widget-uri, fonturi, orice vă puteţi imagina.

Razer Chroma
Razer Chroma

Mă miră că avem doar deblocare pe bază de amprenta aici, nu şi deblocare facială. Şi dacă tot am menţionat-o, deblocarea prin cititor de amprente se face prin senzorul amplasat lateral. E o deblocare în doi timpi, precisă, dar cam lentă. Avem şi clasică iluminare Razer Chroma în spate, emiţând lumina verde din celebrul logo în formă de cap de Meduză. Puteţi programa acel logo să ilumineze cu diferite modele şi culori, lucru bun pentru cei care fac parte dintr-o echipă eSports să zicem, ajutându-i să se individualizeze.

Nu avem bloatware la bord, ceea ce e o veste bună şi am găsit în setări şi Digital Wellbeing, cu care ne setăm limite de utilizare pentru aplicaţii. Şi acum o părere subiectivă: parcă preferăm logo-ul ASUS ROG de pe ROG Phone, pentru că ilumina mai puternic şi mai vizibil decât cel Chroma de aici...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×