Torque Droidz Buzz este un telefon cu design ce aduce cu LG G2, costă doar 34 de dolari

643 ori
<b>Torque Droidz Buzz este un telefon cu design ce aduce cu LG G2, costă doar 34 de dolari</b>Producătorul filipinez de telefoane Torque a lansat noul model de handset Droidz Buzz pe piaţa locală, acest model sosind cu butoanele de volum şi cel On/Off integrate &icirc;n spate, &icirc;n stil LG G2. Terminalul are şi un preţ foarte atractiv,...

Producătorul filipinez de telefoane Torque a lansat noul model de handset Droidz Buzz pe piaţa locală, acest model sosind cu butoanele de volum şi cel On/Off integrate în spate, în stil LG G2. Terminalul are şi un preţ foarte atractiv, de doar 34 de dolari.

Evident, dotările sale sunt de tip entry level, dar chiar şi aşa preţul e foarte bun. Droidz Buzz vine cu o carcasă rotunjită din plastic colorat, un display HVGA LCD de 3.5 inch şi un procesor single core de 1 GHz, plus 512 MB RAM. El dispune de 4 GB stocare internă, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, două sloturi SIM şi o cameră frontală de 2 MP, plus o cameră principală cu aceeaşi rezoluţie.

La bord avem un sistem de operare pe care îl putem numi aproape "antic" şi anume Android 2.3 Gingerbread, deşi cred că handsetul poate rula măcar KitKat, dacă nu chiar Lollipop. Produsul e disponibil pe negru sau verde la incredibilul preţ de câteva zeci de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×