Huawei Honor 3 se lansează luna viitoare, vine cu un design foarte arătos

1.269 ori
<b>Huawei Honor 3 se lansează luna viitoare, vine cu un design foarte arătos</b>Mai țineți minte acel telefon Huawei arătos care a ajuns pe web sub numele de Huawei Edge și ne-a încântat prin intermediul carcasei sale din aluminiu? Ei bine, se pare că acest terminal va sfârși prin a ajunge pe piața sub numele de Huawei...

Mai țineți minte acel telefon Huawei arătos care a ajuns pe web sub numele de Huawei Edge și ne-a încântat prin intermediul carcasei sale din aluminiu? Ei bine, se pare că acest terminal va sfârși prin a ajunge pe piața sub numele de Huawei Honor 3.

Un oficial Huawei a postat confirmarea pe serviciul de socializare Weibo, afirmând că urmașul lui Huawei Honor 2 va sosi pe piața în iunie. Huawei Honor 3 va fi un handset "exploziv", conform lui Richard Yu, director al companiei chineze. Acest flagship va fi dotat cu noua generație de procesor quad core Hisilicon K3V3, produs de către Huawei.

Alte dotări includ 2 GB RAM, un display Full HD, o cameră de 13 megapixeli și Android 4.2 drept OS. Huawei Honor 3 va fi și foarte subțire, măsurând doar 6.3 mm în grosime. Se zvonește și că acest model va adopta un GPU Mali T658, care e de 10 ori mai performant decât faimosul Mali 400 MP. Să sperăm că telefonul va ajunge și la noi, deoarece sună ca un rival destul de bun pentru HTC One și Galaxy S4.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×