Reduceri și Campanii Online #154: Azi PC Garage, evoMAG, iHunt, Cărturești [...]

822 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #154: Azi PC Garage, evoMAG, iHunt, Cărturești [...]</b>În online reducerile continuă și ținând cont de faptul că suntem la mai puțin de 2 săptămâni distanță de Crăciun, acesta ar cam fi momentul ideal să vă comandați produsele pe care vreți să le puneți sub brad, asta pentru a le primi până atunci

Dacă încă nu ați comandat produsele favorite pe care vreți să le faceți cadou cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acesta este cam momentul ideal să faceți asta dacă vreți ca livrarea să aibă loc înainte de Crăciun. Noi vă venim în ajutor astăzi prin lista de mai jos ce include cele mai proaspete campanii din online. La final de articol veți descoperi și un produs erou care se remarcă prin discount-ul primit! 

Produsul erou al zilei:

O brățară fitness care până mai acum ceva timp era vândută pentru câteva sute de lei iată că ajunge la doar 59 lei pe Germanos.ro, fiind vorba despre Jawbone Up24. Se livrează cu o curea de lungime medie și are integrat un pedometru pentru măsurarea numărului de pași și al caloriilor arse. Poate monitoriza și calitatea somnului și avem aici parte de certificare pentru rezistență la apă și praf. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×