Samsung Galaxy S10 va păstra jack-ul audio și am putea primi un nou buton fizic

792 ori
<b>Samsung Galaxy S10 va păstra jack-ul audio și am putea primi un nou buton fizic</b>Iată că astăzi apare online o nouă husă pentru Galaxy S10, accesoriu care confirmă prezența unui jack audio pe viitorul flagship sud-coreean. Totodată descoperim pe această cale faptul că telefonul ar putea avea un buton pentru captură foto

La o zi distanță de la apariția unei fotografii cu prototipul de Galaxy S10+, iată că pe web descoperim o nouă husă destinată noului flagship ce are un debut programat la începutul anului viitor. Accesoriul pe care îl vedem în cazul de față confirmă un detaliu foarte interesant, acela că smartphone-ul va păstra jack-ul audio - element la care multe dintre companiile prezente pe piață au renunțat în ultimii ani.

Samsung Galaxy S10

Husa are și decupaje la bază pentru difuzor și port USB-C, iar în părțile laterale observăm și locurile în care vor fi integrat butoanele power/unlock, cel Bixby și butoanele de volum. În mod interesant, pare a exista și un buton pentru captură foto amplasat în partea stânga jos după cum se poate vedea privind mai atent animația gif de mai sus.

Samsung Galaxy S10

În spate se remarcă decupajul generos pentru modulul de cameră foto care ar putea include 3 sau 4 camere, iar în materie de dotări aflăm că într-adevăr varianta standard de S10 va avea o singură cameră selfie, în vreme ce S10+ va opta pentru două camere selfie care au un decupaj direct în ecran.

Potrivit unor zvonuri apărute online, Galaxy S10 în varianta standard va avea ecran de 6.1 inch, S10 Lite un ecran de 5.8 inch, iar S10+ un display mai generos de 6.4 inch. La debut vor fi disponibile 4 variante de culoare (negru, alb, galben, verde) cu posibilitatea de a vedea nuanțe în gradient. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×