Samsung Galaxy A70: OS, UI, aplicaţii clasice One UI, cu câteva update-uri

1.341 ori
<b>Samsung Galaxy A70: OS, UI, aplicaţii clasice One UI, cu câteva update-uri</b>Am ajuns să îmi dau seama că văd un telefon cu One UI de la o poştă. Îmi dau seama de asta pentru că indiferent de diagonala, telefonul e uşor de folosit cu o singură mână. E bazat pe Android Pie în acest caz şi a primit şi update-uri de securitate rapid

Am ajuns să îmi dau seama că văd un telefon cu One UI de la o poştă. Îmi dau seama de asta pentru că indiferent de diagonală, telefonul e uşor de folosit cu o singură mână. Samsung Galaxy A70 e bazat pe Android Pie în acest caz şi a primit şi update-uri de securitate rapid în această vară. Odată cu acea actualizare Samsung a promis şi o îmbunătăţire a funcţiei touch a ecranului.

Video-review Samsung Galaxy A70, secțiunea OS & UI & APPS

Interfaţa e curată şi aerisită, cu widget-uri albe şi bine spațiate, uneori transparente. Iconurile sunt minimaliste, mate şi plate, abstracte chiar. Avem şi Night Mode, elegant, minimalist şi salvând energie pe ecranul Super AMOLED. Samsung a implementat şi alternativa la butoanele virtuale de navigare, sub formă de swipe-uri în locurile unde s-ar fi aflat ele.

Funcţia Always On Display este la posturi, dar fără vreun wallpaper special aici. Poţi umbla la ceasuri de afişat, culori de fonturi şi alte nebunii. Evident vei avea şi notificări importante de afişat. Setările sunt acum mai compacte şi includ extra opţiuni de optimizare a consumului de resurse şi baterie, unele chiar automatizate, curăţând memoria la finalul a 24 de ore.

Multitasking-ul se face pe bază de carusel orizontal şi avem şi split screen şi un Pop Up View cu o fereastră care pluteşte deasupra tuturor celorlalte. Avem şi Digital Wellbeing pentru a vedea câte ore petrecem în diferite aplicaţii de socializare şi eventual să ne punem timere şi limite. Cititorul de amprente din display nu prea e rapid şi uneori a mai dat şi rateuri. Au fost totuşi câteva actualizări software între timp care au mai rezolvat din probleme.

Bixby are rezervat un homescreen în cea mai din stânga parte a ecranului şi agrega GIF-uri, restaurante din zonă, feed-ul din Facebook, mailuri şi informaţii utile. Printre aplicaţiile preinstalate avem şi SmarThings, Members, câteva aplicaţii Microsoft Office, Galaxy Apps, OneDrive şi Game Launcher.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×