Samsung Galaxy A80: Design diferit, masiv, nerdy

1.824 ori
<b>Samsung Galaxy A80: Design diferit, masiv, nerdy</b>Dacă iei telefoanele Samsung din gama Galaxy A din 2019 vei simţi un plastic mai răsărit care imită bine sticla. De la A10 până la A70 continua aventura Glasstick-ului, dar la A80 trecem la lucruri serioase. Manevrăm o bestie de sticlă şi metal, un pic..

Dacă iei telefoanele Samsung din gama Galaxy A din 2019 vei simţi un plastic mai răsărit care imită bine sticla. De la A10 până la A70 continuă aventura Glasstick-ului, dar la Samsung Galaxy A80 trecem la lucruri serioase. Manevrăm o bestie de sticlă şi metal, un pic mai grea şi mai solidă decât media.

Video-review Samsung Galaxy A80, secțiunea design

E un telefon care intriga toţi curioşii din jurul tău, pentru că e "viu". O parte din el, cea superioară se ridică şi roteşte pentru a face camera disponibilă pentru selfie. Dacă asta nu atrage atenţia lumii asupra ta, nimic nu o face. Galaxy A80 cântăreşte 220 de grame, aş zice nepermis de mult în 2019, dar unora le place să simtă un telefon solid în mâini la vizionare video şi gaming.

Talia este de 9.3 mm, iarăşi multişor, dar încă în limitele rezonabile. Avem sticlă în faţă şi spate şi o ramă solidă din aluminiu. Ecranul are cele mai înguste muchii văzute pe un telefon midrange în 2019, dintre cele testate de mine. E absolut imersiv şi nu e stricat de vreo tăietură sau breton. Samsung a trebuit să lucreze serios în laborator, ascunzând senzorul de lumină sub ecran şi a înlocuit senzorul de proximitate cu un sistem bazat pe atingerea ecranului în zone mai mari sau mai mici.

Adio LED de notificări, dar sacrificii au trebuit să fie făcute. Aderenta e destul de OK, butoanele sunt comode, iar factorul de geeky şi nerdy creşte de 10 ori când porneşti camera selfie. Unora le place maxim asta şi îi înţeleg perfect. Simplul fapt că acolo sus lucrează un motoraş şi se învârt 3 camere solide va încânta un pasionat de mecanică şi inginerie.

Am apreciat mai mult acest mecanism glisant decât cel de la Xiaomi Mi MIX 3, dar nu la fel de mult ca soluţia de la ASUS ZenFone 6. Nu am avut parte de vreun blocaj precum cele de la cârcotaşii de pe Twitter. E un telefon mare şi experimental, cum a fost şi Galaxy A9 (2018) înaintea sa. Lui îi mulţumiţi când scăpaţi de breton şi găuri în ecran pe Galaxy S11 sau S12.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×