Samsung Galaxy Note 4 primește primele unboxinguri În Coreea de Sud; Iată ce conține cutia sa (Video)

5.619 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 primește primele unboxinguri În Coreea de Sud; Iată ce conține cutia sa (Video)</b>Pentru că e 26 septembrie, coreenii pot cumpăra din magazine phabletul Galaxy Note 4, după ce handsetul a fost sold out la precomenzi. Cu această ocazie au început să apară și unboxinguri, precum cel de mai jos. El este unul oficial, realizat de...

Pentru că e 26 septembrie, coreenii pot cumpăra din magazine phabletul Galaxy Note 4, după ce handsetul a fost sold out la precomenzi. Cu această ocazie au început să apară și unboxinguri, precum cel de mai jos. El este unul oficial, realizat de unul dintre PR-istii companiei sud coreene. De remarcat faptul ca aceasta cutie din imagine e complet reciclabila.

Vă avertizez că el este în limba coreeană, că la secundă 10 se aude un zgomot puternic și că reviewerul e foarte entuziasmat (și are un ceas foarte arătos). Cutia lui Note 4 nu mai adopta acel model de imitație de lemn, ci este acum gri și păstrează în mare designul precedentelor ambalaje. Phabletul cu ecran Quad HD are un design dreptunghiular, pare destul de gros fata de standardele actuale și vine și cu stylusul S Pen discret integrat în spate.

Samsung Galaxy Note 4 primește primele unboxinguri În Coreea de Sud; Iată ce conține cutia să (Video)

în cutie se afla încărcătorul, cablul USB, manualele, bateria, o pereche de căști, dopuri pentru căști și un mic accesoriu pentru S Pen, pentru înlocuirea vârfului său dacă nu mă înșel. Trebuie menționat că aceasta este versiunea Exynos 5433, cea octa core a telefonului, în vreme ce la noi va ajunge varianta Snapdragon 805. Acest model vine cu camera de 16 MP cu stabilizare optică, 3 GB RAM și la ultima verificare urma să coste 800 de euro în Europa.

Samsung Galaxy Note 4 primește primele unboxinguri În Coreea de Sud; Iată ce conține cutia să (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×