Samsung Galaxy S6, Note 4 și iPhone 6 Plus se duelează în cadrul unui test de captură video; cine este câștigătorul?

2.623 ori
<b>Samsung Galaxy S6, Note 4 și iPhone 6 Plus se duelează în cadrul unui test de captură video; cine este câștigătorul?</b>Pe l&acirc;ngă teste legate de performanța harware, noul Samsung Galaxy S6 este pus acum la &icirc;ncercare și pe partea de captură video, rivalii săi fiind Galaxy Note 4, respectiv iPhone 6 Plus. Acest test a fost pus la cale de către publicația...

Pe lângă teste legate de performanța harware, noul Samsung Galaxy S6 este pus acum la încercare și pe partea de captură video, rivalii săi fiind Galaxy Note 4, respectiv iPhone 6 Plus. Acest test a fost pus la cale de către publicația rusă mobile-review.com, iar rezultatele obținute sunt prezentate în clipurile de mai jos.

Din punct de vedere tehnic, aflați că atât Galaxy S6, cât și Note 4 utilizează un senzor foto de 16 megapixeli Sony IMX240, cu precizarea că pe noul Galaxy S avem parte de noi lentile cu apertură f/1.9 vs. f/2.2 (Note 4). Totuși acestea împart tehnologia de stabilizare optică a imaginii, dar și posibilitatea de captură video la 2160p@30fps, 1080p@60fps, sau 720@120fps.

În cazul lui iPhone 6 Plus ne uităm la un senzor foto principal de 8 megapixeli cu lentile cu 5 elemente, deschidere f/2.2, și stabilizare optică. Primim și un bliț dual-tone, HDR, și captură video la 1080p@60fps, respectiv 720@240 fps.

Ca o mică concluzie după vizionarea acestor materiale comparative, putem afirma faptul că Samsung Galaxy S6 este mai bun la filmat pe timp de zi decât iPhone 6 Plus, dar totuși calitatea senzorului său de 16 megapixeli nu reușește să fie mai bună decât cea oferită de phablet-ul Note 4. Care este din punctul vostru de vedere cel mai capabil smartphone dintre cele 3 la filmarea pe timp de zi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×