Samsung Galaxy Note 9: Design de SUV Porsche, elegant, dar nu pentru oricine

1.770 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9: Design de SUV Porsche, elegant, dar nu pentru oricine</b>Să fie clar: Samsung Galaxy Note 9 nu e pentru oricine. Mâinile mici o să aibă dificultăţi cu el, cei care vin de la un iPhone se vor familiariza greu şi chiar şi cei cu Note 8 vor avea mici probleme de adaptare. Am fost şocat de cât de îngust era Note 8

Să fie clar: Samsung Galaxy Note 9 nu e pentru oricine. Mâinile mici (și nu numai) o să aibă dificultăţi cu el, cei care vin de la un iPhone se vor familiariza greu şi chiar şi cei cu Note 8 vor avea mici probleme de adaptare. Am fost şocat de cât de îngust era Note 8, soluţia aleasă de Samsung pentru a îl ţine comod în mâna la acea diagonală mare.

În 2018 nu mai e loc pentru compromisuri de gen. A crescut lăţimea şi diagonala şi e mai greu să cuprinzi tot terminalul, sau chiar imposibil să ajungi cu degetul până sus la notificări, ținându-l într-o singură mână, oricăt de mare ai avea palma. Marele avantaj e că rama metalică iese mai mult în relief şi fixează handsetul mai bine pe palmă, aşa că am rezolvat-o cu aderența, deci smartphone-ul nu e deloc alunecos. E cu siguranţă masiv, dar şi stilat şi elegant. Camera din spate este acum mai discretă şi scannerul de amprente mai la îndemână.

Note 9 măsoară 8.8 mm în grosime şi cântăreşte 201 grame, faţă de cei 8.6 mm ai predecesorului şi ale sale 195 de grame. Am senzaţia unui telefon mai business/enterprise mai serios decât Samsung Galaxy S9+ şi S9, care prin rotunjimile sale se preta la toate vârstele şi segmentele de public. Stylus-ul oferă acelaşi confort că până acum, dar are funcţii noi, despre care o să vorbim puţin mai încolo.

Note 9 are corpul rezistent la apă şi praf în regim IP68 şi din câte ştiu şi stylus-ul are acelaşi tratament şi rezistenţă. Şi acum să vă explic de ce nu e pentru oricine: 90% din oameni nu au un SUV de lux şi ar avea probleme puşi prima oară pe un SUV Porsche. Asta nu face maşina să fie mai prejos, ci doar "nu pentru oricine". Zic să încercaţi un hands on în magazin înainte de achiziţie.

Samsung Galaxy Note 9 cu S Pen

Ştiu oameni cu Galaxy S9+ care mi-au spus că e prea mare pentru ei, deşi pe hârtie diferenţele nu sunt foarte mari.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×