Samsung Galaxy Tab S4: Design lucios, premium, diferit

1.352 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S4: Design lucios, premium, diferit</b>Samsung Galaxy Tab S4 este cea mai inedită tableta cu Android văzută de mine în ultima vreme. Mă rog, cea mai inedită din ultimii ani ar fi Lenovo Yoga Book, dar aia e altă mâncare de peşte. Mă refer la faptul că Tab S4 renunţa la butonul Home, are..

Samsung Galaxy Tab S4 este cea mai inedită tabletă cu Android văzută de mine în ultima vreme. Mă rog, cea mai inedită din ultimii ani ar fi Lenovo Yoga Book, dar aia e altă mâncare de peşte. Mă refer la faptul că Tab S4 renunţă la butonul Home, are muchiile subţiri şi are un format alungit. Pare un device mai business, mai serios, decât unul de joacă şi divertisment. Nu că nu ar fi capabil să facă şi asta.

Formatul sau 16:10 se pretează bine de tot la Netflix şi jocuri de altfel. Fabricată din sticlă şi metal, cu panou din sticlă în spate, tableta atrage serios amprente şi grăsime şi vă veţi trezi ştergând-o mereu cu manşeta. Muchiile foarte înguste pot duce la multe apăsări din greşeală pe ecran, dar avem o funcţie specială care ne scapă de asta. Aderența e destul de OK, iar terminalul vine pe negru sau gri.

Măsoară 7 mm în grosime şi cântăreşte 482 de grame, acceptabil la o diagonală de 10.5 inch. Butoanele răspund OK la apăsare şi după ore lungi de gaming şi Netflix nu am resimţit vreo oboseală a mâinilor. Este comod Tab S4 atât în portret, cât şi în landscape, asta e sigur. Cei care au avut un Tab A sau Tab S înainte vor avea nevoie de câteva zile bune de acomodare totuşi cu formatul.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×